نودانشجویان ۱۴۰۱ به دانشگاه سوره سلام کردند
محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره با تبریک هفته وحدت و خیرمقدم به دانشجویان جدید این مجموعه آموزشی گفت: محیط دانشگاه سوره کوچک است ولی اطمینان دارم در بین شما بزرگان آینده ایران حضور خواهند داشت.
وی با تأکید بر ضرورت نظم و هماهنگی در دانشگاه اظهار داشت: ایجاد نظم و انضباط در دانشگاه سوره بسیار حائز اهمیت است و این مهم با هماهنگی جمعی و مشارکت حداکثری شما دانشجویان میسر میشود.
کوروش زارعی، بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما، خطاب به دانشجویان جدید گفت: دانشگاه محل آزمونوخطاست و دانشجو باید در دانشگاه آنقدر کار کند تا حرفهای شده و بتواند مسئولیتهای بزرگ را در بازار کار بر عهده بگیرد.
وی تاکید کرد: دانشجویان سوره بسیار پویا و بااستعدادهای سرشار هستند و میتوانند با تلاش خود به هنرمندان مهمی در عرصه ملی و بینالمللی تبدیل شوند.
در ادامه آیین سوره سلام، حجتالاسلام علی سرلک، روحانی فعال در حوزه جوانان به تبیین جایگاه هنر و هنرمند پرداخت و اظهار داشت: هنر در نقطهای قرار دارد که انسان را به هدف میرساند. هنر کاری است که انسان را از یکنواخت بودن نجات میدهد و دروازههایی روبه حقیقت میگشاید.
وی در باره ارکان هنر تیز گفت: رکن اول هنر فرم است که با کسب سواد در محیط دانشگاه به دست میآید. از همه دانشجویان صمیمانه میخواهم تا به این مسئله توجه ویژهای داشته باشند و استادان را به چالش بکشند، موضوعات مختلف را پیگیری کنند و بهسادگی از کنار مسائل نگذرند. رکن دوم، جان هنرمند و وجود اوست. در وجود هنرمندان نوری است و باید این نورانیت حفظ شود. جان هنرمند باید در برابر خدا به آرامش و خضوع برسد.
سرلک تأکید کرد: کسی که از معنا به فرم هجرت میکند، هنر را قویتر و باصفاتر احساس میکند.
این چهره نامآشنای عرصه علوم و معارف دینی، سوره را دانشگاهی چابک با مدیران جوان توصیف کرد و اظهار داشت: از همه شما دانشجویان میخواهم دانشگاه را دوست داشته باشید، غم آن را بخورید و خیرخواهانه برای آن دل بسوزانید.
سرلک به دانشجویان دوره کارشناسی یادآوری کرد: این دوره یکی از طلاییترین دوران زندگی شماست. روی آن تمرکز کنید و در آموختن، فهمیدن و بهطورکلی در علمآموزی کوشا باشید؛ چرا که در آینده خواهید فهمید چه آورده مهمی را کسب کردهاید.
بهروز افخمی، تهیهکننده، کارگردان و برنامهساز سینما و تلویزیون نیز مهمان ویژه این آیین «سوره سلام» بود که در سخنان خود به تبیین مفهومی سینما و تلویزیون و مقایسه آن با سایر رسانهها پرداخت و از افزایش گرایش افراد به رسانههای موبایلی انتقاد کرد.
این چهره عرصه سینما و تلویزیون گفت: اگر در کودکی میدانستم که قرار است فیلمهای من در موبایل پخش شود، هرگز فیلمساز نمیشدم.
وی مقایسه معناداری بین نویسندگی رمان و سینما داشت و خاطرنشان کرد: کسی که رمان مینویسد ابتدا خودش آن داستان را درک میکند و تأثیر میگیرد. سینما شاید تأثیر وسیعتری نسبت به سایر هنرها مانند نویسندگی و… داشته باشد بااینوجود ماندگاری سینما بهاندازه داستان نیست.
افخمی در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت: دنیای آینده روزبهروز مبتذلتر میشود. به دانشجویان و همه افراد توصیه میکنم در این دنیا تأکید خود را بر زبان بگذارید. زبان بسیار کارآمد است و یکی از کارآمدترین زبانها از هر نظر فارسی است. نویسندهای مانند بورخس که بیش از ۱۷ زبان میدانست اعتقاد داشت زبان فارسی بهترین زبان دنیاست.
این کارگردان سینما و تلویزیون، فردوسی را پدیده آورنده زبان فارسی دانست و تأکید کرد: هرکجای دنیا که به زبان فارسی صحبت میکنند «ایران» است. دنیای آینده دنیای زبان است؛ اگر میخواهید با مخاطبان باارزش و باکیفیت ارتباط برقرار کنید باید بر زبان مسلط باشید حتی اگر رشته دیگری میخوانید.
علی جوادی معاون دانشجویی و فرهنگی و نجمه دشتکی سرپرست دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه نیز در این برنامه مواردی را در خصوص ظرفیتهای علمی، آموزشی و دانشجویی سوره بیان کرد و دانشجویان نماینده چند کانون و انجمن دانشجویی نیز از دانشجویان جدیدالورود درخواست کردند برای فعالیتهای دانشجویی با کانونها و انجمنهای علمی همکاری کنند.
بخش جنبی آیین «سوره سلام» شاهد اجرای چند برنامه هنری ازجمله موسیقی اصیل ایرانی، اجرای پانتومیم و شعرخوانی بود. همچنین در سالن انتظار سوره نمایشگاهی از آثار و دستاوردهای دانشجویی در گروههای مختلف آموزشی برپا شد. این رویداد با قرائت سوگندنامه تحلیف نودانشجویان دانشگاه سوره و گرفتن عکس یادگاری پایان یافت.
No tags for this post.