صادرات یک نوع ماده مؤثره گیاهی ایرانی به ژاپن
سیمین زمانیزاده نجار، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان توسعه زنجیره ارزش و ایجاد ارزش افزوده به منظور کمک به زیستبوم فناوری در حوزه گیاهان دارویی را از رویکردهای این شرکت نام برد و گفت: این مجموعه دانشبنیان با تاسیس یک واحد تحقیق و توسعه موفق شد تا پروسه علمی استحصال مواد مؤثره از بسیاری از گیاهان را کامل کند. یکی از پروژههای ما استحصال و خالص سازی مواد مؤثره موجود در گیاه زردچوبه است.
وی خواص ضدالتهابی و درمانی را از ویژگیهای این گیاه نام برد و یادآور شد: در مصر باستان و در قرون میانی تمدن اسلامی نیز از این ماده به عنوان آنتی باکتریال استفاده میشد و در آزمایشهای نوین نیز خاصیتهای ضد التهابی آن به اثبات رسیده است.
زمانی با تاکید بر اینکه ما در این تحقیقات موفق به استحصال ماده کورکومین از گیاه زردچوبه شدیم، ادامه داد: این ماده در کنار دیگر مواد مؤثره زردچوبه در تولید داروهای مختلف از جمله داروی التهاب استخوانی کاربرد دارد.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان اضافه کرد: همچنین با استفاده از منابع گیاهی، ماده "داوانون" را تولید کردیم که به کشور ژاپن صادر شد. این ماده در تولید مواد غذایی کاربرد دارد.
وی ثبت اختراع مواد استحصال شده از پوست انار و گیاه رزماری را از دیگر اقدامات فناورانه این شرکت دانست و اظهار کرد: از این مواد برای تولید سوسیس و کالباس فراسودمند استفاده میشود. مواد غذایی فراسودمند فرآوری شده با استفاده از این مواد گیاهی نیاز به مواد نگهدارنده کمتری دارند، از این رو از سطح سلامت بیشتری برخوردار هستند.
No tags for this post.