ترکیب صحیح ویتامین ها به جلوگیری از گلوکوم کمک می کند

به گزارش سیناپرس، جای تعجب نیست که یک رژیم غذایی سرشار از ویتامین، برای سلامت کلی مفید است، با این حال رابطه بین رژیم غذایی و گلوکوم، هنوز نامشخص است. محققان دانشگاه ناوارا در مطالعه جدیدی، نشان داده اند، مصرف ترکیب خاصی از ویتامین ها، ممکن است بتوانند خطر ابتلا به گلوکوم را به نصف کاهش دهد.

گلوکوم، مجموعه ای از بیماری های چشمی است که به عصب بینایی، بافتی که چشم را به مغز متصل می کند، آسیب می رساند و دومین عامل نابینایی در سراسر جهان است. به گزارش سیناپرس، تخمین زده می شود که نزدیک به 80 میلیون نفر در سراسر جهان از گلوکوم رنج می برند، رقمی که انتظار می رود تا سال 2040 به 111 میلیون نفر برسد.

برای درک بهتر تأثیر احتمالی رژیم غذایی بر بروز گلوکوم، محققان داده های نزدیک به 20 هزار نفر را ارزیابی کردند. از شرکت کنندگان خواسته شد که یک سال در میان، پرسشنامه ای در مورد عادات و رژیم غذایی سالم خود پر کنند. پژوهشگران دریافتند: افرادی که مقادیر زیادی از ویتامین A، C و E را به عنوان مکمل یا از طریق غذا مصرف می کنند، 47 درصد کمتر در معرض ابتلا به گلوکوم هستند.

محققان اظهار داشته اند: ما معتقدیم که برای چشم پزشکان، تمرکز بر روی پیشرفت درمان ها به همان اندازه مهم است که پیشگیری اهمیت دارد.

به گزارش سیناپرس، این مطالعه در AAO 2022، صد و بیست و ششمین نشست سالانه آکادمی چشم پزشکی آمریکا ارائه شد.

ترجمه: سنا دلفیه

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا