عفونت های مکرر باعث افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر و پارکینسون می شود

به گزارش سیناپرس، بر اساس مطالعه جدیدی که اخیرا منتشر شده است، عفونت‌هایی که در اوایل و اواسط زندگی با مراقبت‌های بیمارستانی تخصصی درمان می‌شوند، با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های آلزایمر (AD) و پارکینسون (PD) مرتبط هستند.

پیشتر مطالعات تجربی بر روی حیوانات نشان داده بودند که عفونت در ایجاد برخی بیماری‌های عصبی نقش دارد، اما شواهد حمایتی از این یافته ها در انسان محدود بوده اند. 

اما در مطالعه جدید، پژوهشگران موسسه کارولینسکای سوئد در یک تلاش پژوهشی جدید برای درک بهتر این موضوع، از داده‌های مربوط به افراد مبتلا به AD، PD و همچنین بیماری ALS در سال‌های 1970 تا 2016 در سوئد استفاده کرده اند. به گزارش سیناپرس،تجزیه و تحلیل فوق شامل اطلاعات مربوط به بیش از 400 هزار نفر بوده است.

طبق نتایج به دست آمده از این تحقیق، عفونت های درمان شده در بیمارستان با فاصله زمانی 5 سال یا بیشتر نسبت به زمان فعلی، با 16 درصد خطر بیشتر برای ابتلا به  AD یا آلزایمر و 4 درصد خطر بیشتر برای ابتلا به PD یا پارکینسون همراه بوده است.

به گزارش سیناپرس،بر همین اساس، بالاترین میزان خطر ابتلا به بیماری های فوق در افرادی بوده که قبل از سن 40 سالگی به دلیل ابتلا به چندین عفونت تحت درمان در بیمارستان قرار گرفته اند.

به گفته این محققان، یافته‌های فوق نشان می‌دهند که بروز رویدادهای عفونی ممکن است محرک یا تقویت‌کننده یک فرآیند بیماری از قبل موجود باشد و منجر به شروع بالینی بیماری‌های عصبی در سنین نسبتاً پایین تر می‌گردد. 

به گزارش سیناپرس، این یافته ها که بینش جدیدی را در خصوص ارتباط عفونت ها با ابتلا به بیماری های عصبی ناتوان کننده ارائه می دهند، در نشریه معتبر PLOS Medicine منتشر شده اند.

ترجمه: رهاامیدوار
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا