گسترش نوعی از بدافزارهای سرقت اطلاعات
چنانچه کاربران فریب بخورند و بدافزار SmokeLoader را بهعنوان یک کرک نرمافزاری نصب کنند، براحتی، راه را برای استقرار بدافزار Amadey در سیستمهای خود، هموار کردهاند.
بدافزار Amadey به قابلیتهایی مثل گرفتن عکس از صفحه نمایش، ابردادههای سیستم، اطلاعات درباره آنتیویروسهای سیستم ،نصب بدافزارهای اضافی روی دستگاه آلوده و استخراج Credentialهای سیستم، مجهز شده و بدون فوت وقت، اطلاعات را به سرقت میبرد.
از آنجا که متداولترین شیوه حمله برای آلوده کردن دستگاههای کاربران، کمپینهای هرزنامه مخرب است، تروجان SmokeLoader بیشتر با فایلهای مایکروسافت آفیس، به دستگاههای قربانیان نفوذ میکند و این بدافزار سعی میکند ماهیت مخرب خود را پنهان کند.
مهاجمان از مهندسی اجتماعی برای فریب قربانیان احتمالی و راضی شدن به دانلود فایل پیوست و فعال کردن ماکروها استفاده میکنند و هنگامی که کاربر، فایل مخرب را دانلود و اجرا کند، بدافزار نیز اجرا میشود.
بااینحال، هدف اصلی بدافزار Amadey استقرار افزونههای اضافی و تروجانهای دسترسی از راه دور، مانند Remcos RAT و RedLine Stealer است که عامل تهدید را قادر میسازد مجموعهای از فعالیتهای پس از بهرهبرداری را انجام دهد.
کارشناسان امنیتی مرکز مدیریت راهبردی افتا میگویند: برای جلوگیری از آلوده شدن احتمالی به بدافزار Amadey لازم است تا کاربران دستگاههای خود را به آخرین نسخههای سیستمعامل و مرورگر وب ارتقا دهند تا احتمال آلوده شدن را به حداقل برسانند.
مرکز مدیریت راهبردی افتا از راهبران امنیتی سازمانها و دستگاه های دارای زیرساخت حیاتی خواسته است تا نرمافزارهای کرک شده را در سیستمهای سازمانی، به هیچ وجه نصب نکنند.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت راهبردی افتا،راهبران امنیتی، مدیران و متخصصان IT سازمانهای دارای زیرساخت حیاتی می توانند، اطلاعات فنی و تخصصی در باره چگونگی نفوذ و فعالیت بدافزار Amadey را از پایگاه اینترنتی مرکز مدیرت راهبردی افتا به آدرس: https://afta.gov.ir/fa-IR/Portal/4927/news/view/14608/2180/Staging/ دریافت کنند.
No tags for this post.