شناسایی و خلق ایدههای نوآورانه اجتماعی در رویداد پارک شهید بهشتی
اولین جلسه "بوتکمپ" نوآور اجتماعی با سرفصل "نواوری اجتماعی و کارافرینی در عمل" از روز چهارشنبه ۲۶ مرداد آغاز به کار کرد و در روزهای چهارشنبه و به مدت ۱۳ هفته ادامه خواهد داشت.
این رویداد در راستای خلق ایدههای نوآورانه و کمک به سازمانهای مردم نهاد جهت حل مسائل پیچیده سازمانی و مدیریتی با نگاه کارآفرینانه و درآمدزا در دوبخش تدریس مباحث تخصصی حوزه نوآوری اجتماعی و انتقال تجربه کارآفرینان و صاحبان تجربه این حوزه توسط پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
"بوتکمپ"، به دورههای فشردهای گفته میشود که طی آن افراد دانش و مهارت های لازم برای ورود به بازار کار را به دست می آورند . به دانش آموختگان فعال در بوتکمپ نوآور اجتماعی گواهی مهارت آموزی و سایر دانش آموختگان گواهی حضور اعطا می شود.
از جمله سرفصل های اصلی این "بوتکمپ" می توان به کشف ایده ها و عملیاتی کردن آن، مسائل اجتماعی کشور، اثرگذاری اجتماعی و ارزیابی آن، ارزش مشترک، طرح کسب و کار و تامین مالی و مدل های درآمدی و بازاریابی کسب و کارهای اجتماعی اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، دکتر علی اصغر سعدآبادی رییس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی در اولین جلسه از این "بوتکمپ" با اشاره به سختی ها و مشکلات کار در عرصه نوآوری اجتماعی گفت: همه طرحهای فناورانه به موفقیت منجر نمیشود و شکست هم جزیی از کار است. بنابراین باید مصمم و امیدوار با عزمی راسخ بدنبال حل چالشها و ارایه راهکارهایی پایدار برای مسایل بود.
No tags for this post.