بهره‌ وری، مهم ترین رکن اساسی رشد و تعالی سازمانی است

دکتر بهروز رحیمی، در دوره آموزشی برنامه ارتقای بهره وری وزارت بهداشت و سازمان‌ های وابسته، در دیدار با مدیران تحول اداری دانشگاه‌ های علوم پزشکی سراسر کشور، با بیان اینکه نظام سلامت یکی از نظام های مهم و بهره ‌ور در کشور است، اظهار کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، نظام سلامت با توجه به عملکرد خود در 40 سال اخیر و موفقیت‌ هایی که در حوزه‌ های مختلف علوم پزشکی، تولید، فناوری و تحقیقات کسب کرده، یکی از نظام‌ هایی بوده است که بهره ‌وری در آن کاملا مشهود است.

اهمیت حذف بروکراسی‌ های معیوب اداری در سازمان‌ ها

وی با اشاره به اهمیت حذف بروکراسی‌ های معیوب اداری در سازمان‌ ها، بیان کرد: یکی از اقداماتی که می ‌تواند سازمان را به سمت تعالی و بهره ‌وری هدایت کند، حذف بروکراسی معیوب اداری از سازمان است که باید مدیران تحول اداری به این مهم توجه ویژه‌ ای داشته باشند.

دکتر رحیمی در ادامه اظهار کرد: بروکراسی معیوب اداری، کارکنان و ارباب ‌رجوع را خسته می ‌کند و چابکی و چالاکی سازمان را از بین می‌ برد و باعث می‌ شود بی ‌انگیزگی در همه ابعاد مختلف سازمان نهادینه شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تغییر و تحول لازمه هر سازمانی است، تصریح کرد: ایده‌ های نو و تغییر در فرآیندهای معیوب اداری و سازمانی آنقدر جای کار و برنامه‌ ریزی دارد که می ‌توان گفت تغییر در ساختار سازمانی و تحول هرگز به انتهای خود نمی ‌رسد.

وی در ادامه نیروی انسانی را یک منبع استراتژیک در علم مدیریت دانست و گفت: توجه به بهره وری نیروی انسانی نقش موثری در افزایش کارایی سازمان دارد که شناسایی عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی باید موردتوجه مدیران تحول اداری باشد.

دکتر رحیمی همچنین تاکید کرد: مدیران با افزایش بهره وری در سازمان های خود می توانند راه رسیدن به اهداف سازمانی و توسعه و پیشرفت کشور را هموار کنند که در این مسیر باید مولفه های تاثیرگذار بر بهره وری نیروی انسانی شناسایی شود.

وی با اشاره به اینکه نظام آموزشی در وزارت بهداشت رکنی اساسی و محور اصلی توسعه است، تصریح کرد: بخش اعظم موفقیت های نظام سلامت مرهون نظام آموزشی کامل و جامعی است که در این حوزه وجود دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: رسیدن به اهداف بزرگ با بهره‌ گیری از برنامه ‌ریزی و مشارکت جمعی و اعتقاد و باورپذیری عمومی به‌ راحتی قابل ‌دستیابی است که اقدامات بزرگی مانند تزریق 150 میلیون دوز واکسن در جریان مقابله با کرونا در کشور از آن جمله است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا