درمان جدید برای مبتلایان به شانه درد مزمن
به گزارش سیناپرس، یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه علم و فناوری پوهانگ کره جنوبی از طریق مطالعه مشترک با دانشکده پزشکی هاروارد، نوعی پلت فرم تولید بافت پیچیده ای را توسعه داده اند که می تواند کلاهک گرداننده(روتاتور کاف) آسیب دیده مفصل سرشانه را بازیابی کند. برای این چاپ زیستی سه بعدی از جوهر زیستی خارج سلولی مخصوص بافت استفاده می شود که می تواند ساختار پیچیده مفصل سرشانه را به دقت بازسازی کند.
به گفته پژوهشگران، نتایج این تحقیقات می تواند امید جدیدی به بیماران مبتلا به درد مزمن شانه بدهد. در این پژوهش ها، تیم تحقیقاتی توانست این پلت فرم را به مفصل سرشانه موش هایی با پارگی کلاهک گرداننده آسیب دیده کامل پیوند زده و بازسازی بافت ها و بهبود عملکرد شانه را مشاهده و بررسی کند.
در نتیجه این آزمایش ها تایید شد که این پلتفرم که شامل سلول های بنیادی می شود، در واقعاً می تواند کلاهک گرداننده مفصل سرشانه را بازسازی کند.
به گزارش سیناپرس، این تیم پژوهشی موفق به ثبت تصویری این فرآیند با استفاده از تصویربرداری فلورسانس مادون قرمز همراه با عوامل زیست تصویربرداری خاص بافت شدند. با این کار، محققان توانستند تغییرات آناتومیک و فرآیند های بازسازی در مدل حیوانی را در زمان واقعی به روشی غیر تهاجمی نظارت و ثبت کنند.
این پلت فرم یک ریزمحیط و اجزای مشابه بافت واقعی را ارائه می دهد. بنابراین، پس از استفاده از آن برای بیماران، انتظار می رود که مزایای درمانی بالایی داشته باشد و در نهایت عملکرد شانه را بهبود بخشد.به گزارش سیناپرس، شرح کامل این پژوهش و یافته های حاصل از آن در مجله بین المللی Bioactive Materials منتشر شده و در دسترس علاقه مندان قرار دارد.
مترجم: فاطمه امینی
No tags for this post.