رژیم غذایی گیاهی خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد

به گزارش سیناپرس، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه پاریس-ساکلی، نشان می دهد، کیفیت یا سلامت کلی رژیم غذایی می تواند نقش کلیدی در خطر ابتلا به سرطان داشته باشد.

محققان در این مطالعه، داده ‌های 65000 زن یائسه که برای بیش از دو دهه پیگیری شده بودند، را بررسی کرده و مشاهده کردند که یک رژیم غذایی گیاهی سالم، خطر ابتلا به سرطان پستان را تا 14 درصد کاهش داد، در حالی که یک رژیم غذایی گیاهی ناسالم این خطر را 20 درصد افزایش می دهد. این یافته ‌ها تمام زیرگروه ‌های سرطان پستان را شامل می شد.

محققان توضیح می دهند، این یافته‌ ها نشان از آن دارند که مصرف غذاهای گیاهی سالم می تواند به پیشگیری از انواع سرطان پستان کمک کند. به گزارش سیناپرس،  در این مطالعه، محققان بر روی تفاوت های بین غذاهای گیاهی سالم – مانند غلات کامل، میوه، سبزیجات، آجیل، حبوبات، روغن‌های گیاهی و چای یا قهوه – و غذاهای گیاهی ناسالم اعم از آب میوه ‌ها، غلات تصفیه ‌شده، سیب ‌زمینی، نوشیدنی‌ های شیرین شده با شکر و دسرها، متمرکز شدند.

به گفته آن ها، ما با امتیاز دادن به غذاهای سالم، ناسالم و حیوانی، مصرف غذا را با در نظر گرفتن سالم بودن هر یک از گروه های ‌غذایی، به طور جامع بررسی کردیم. 

آن ها با بررسی داده‌ های زنان یائسه ساکن فرانسه که به‌ طور متوسط 21 سال تحت نظر بودند، مشاهده کردند که در طول این مطالعه، 3968 نفر از شرکت کنندگان، به سرطان پستان مبتلا شدند. مقایسه میزان سرطان پستان در میان زنان با کیفیت غذایی متفاوت، تفاوت های قابل توجهی را در خطر ابتلا به سرطان در میان زنان دارای رژیم غذایی سالم و ناسالم نشان داد.

در حالی که یافته ‌ها نشان می‌ دهند، انتخاب غذاهای گیاهی سالم برای پیشگیری از سرطان مفید است، محققان تذکر دادند که تحقیقات بیشتری برای ارزیابی ارتباط بین رژیم غذایی و خطر سرطان در جمعیت ‌های مختلف، مورد نیاز است.

به گزارش سیناپرس، یافته های تحقیقاتی فوق در NUTRITION 2022 LIVE ONLINE نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا ارائه شده اند.

ترجمه: سنا دلفیه
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا