راه‌اندازی پایلوت فناوری پلاسما در امحای ضایعات صنعتی تا 6 ماه آینده

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه در حال حاضر فناوری پلاسما در بحث تولید برق، امحای زباله‌های شهری و بیمارستانی مورد مصرف است و با توجه به همکاری‌های پژوهشگاه صنعت نفت، پیش بینی شده است با تلاش پژوهشگران و فناوران کشورمان این فناوری در زمینه امحای ضایعات صنعتی در سال آینده نیز کاربردی شود.

براساس این گزارش، ضایعات صنعتی شامل صنایع مختلف از جمله صنایع معدنی و آلی می‌شود و از آنجا که فناوری پلاسما قابلیت انهدام تمامی پسماندها را دارد، به همین دلیل با استفاده از این فناوری در زمینه امحای ضایعات صنعتی، می‌توان سموم مختلف و داروهای تاریخ گذشته را نیز منهدم کرد

با توجه به پتانسیل‌های موجود در کشور، ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر برای بومی سازی فناوری پلاسما در کشور وارد این حوزه شد و طراحی و ساخت نخستین راکتور امحای زباله به روش پلاسما را در پژوهشگاه صنعت نفت حمایت کرد.

از آنجا که امروز در دنیا به زباله "طلای کثیف " گفته می‌شود، با استفاده از فناوری‌های مناسب ضمن امحای زباله برق نیز تولید می‌شود. از این رو نزدیک به 300 هزار مگاوات الکتریسیته از نیروگاه‌های زیست توده و با استفاده از منابع زیست توده در دنیا استحصال می‌شود.

بنا بر گزارش ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر، امروزه بحث زباله‌ها گریبان‌گیر تمامی جوامع شده که در اکثر شهرها تنها راه حل دفن آنها در زیر خاک است، اما این کار نیز مشکلات بسیاری را از جمله ورود آلودگی به آب‌های زیر زمینی، خاک، آب و هوا به همراه دارد، به همین دلیل استفاده از فناوری‌های پیشرفته همچون پلاسما از جمله راهکارهایی بوده که در حل این معضلات می‌تواند راهگشا باشد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا