صنایع خلاق نقطه اشتراک مهم معاونت علمی و جهاد دانشگاهی
مریم ملونی، مدیر کل نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در حاشیه بازدید از نمایشگاه پژوهش ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی با حضور در غرفه خبرگزاری علم و فرهنگ( سیناپرس) با اشاره به اهمیت نوآوری و توسعه آن در سال های اخیر در مجموعه های جهاد دانشگاهی گفت: همواره نوآوری و توسعه کسب و کارهای نوین، در کشور مقوله ای است که نیازمند فعالیت های توسعه ای با یک نگرش جدی است. با توجه به آنکه توسعه فناوری و اشتغال بر مبنای اقتصاد دانش بنیان است، این نگاه می تواند باعث رونق اقتصادی صنایع خلاق از جمله کسب و کارهای خانگی و فناوری های نرم شود.
وی افزود: خوشبختانه در جهاددانشگاهی توجه ویژه ای به این فرآیند شده است؛به طوری که از اواخر بهمن ماه سال گذشته در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در زمینه توسعه صنایع خلاق شاخه ای با همین عنوان ایجاد شده است که عموما حمایت از شرکت های دانش بیان پایه سه را بر عهده دارد؛ این بخش نگاه جدی تر و ویژه تری به مناطق محروم دارند.
به گفته مدیر کل نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه صنایع خلاق با رویکرد کسب و کارهای خانگی و فناوری های نرم نقطه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جهاددانشگاهی است؛ در واقع یکی از ظرفیت هایی است که در کنار سایر ظرفیت های جهاد دانشگاهی و در ارتباطی تنگاتنگ با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می توان در مقیاس کلان به ثمر رساند.
ملونی با اشاره به اهمیت توسعه فناوری های نرم به ویژه توسعه فناوری اطلاعات گفت:فناوری های نرم هم در زیر شاخه صنایع خلاق به حساب می آید به ویژه در بخش IT می توان به دست آوردهای مهمی رسید. تا چندی پیش جای خالی توسعه خدمات فناوری اطلاعات در کشور احساس می شد که خوشبختانه امروز شرکتهای دانشبنیان زیادی داریم که می توانند فرصت سازی خوبی در این زمینه داشته باشند.
وی خبر از ارائه گواهینامه COP و COC به دانش بنیان ها در زمینه صنایع خلاق به ویژه فناوری اطلاعات را داد و گفت: در زمینه استانداردسازی محصولات دانش بنیان و فناورانه باب جدیدی را در راستای تعمیم پذیری باز کردیم که ارائه گواهینامه هایCOP و COC به محصولات دانش بنیان ها و تعمیم پذیری آن به واحد های فناور و نوآور یکی از اقدامات این بخش بود.
گفتگو: مهتاب دمیرچی
No tags for this post.