بیماری‌ های قلبی در صورت تشخیص زودرس قابل درمان هستند

دکتر محسن قراخانی در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس، با بیان اینکه بیماری‌ های قلبی در صورت تشخیص زودرس قابل درمان هستند، تصریح کرد: هنگامیکه فرد دچار سکته‌های قلبی می‌شود در گذشته علامت‌هایی داشته که نسبت به آن علائم بی تفاوت بوده است.

وی با بیان اینکه برخی افراد دارای ریزفاکتورهای ابتلا به بیماری‌ های قلبی هستند، تصریح کرد: این گونه افراد باید پیگیر معاینات دوره ای قلب خود باشند؛ به عنوان مثال فردی که سیگار مصرف می‌کند ریسک ابتلا به بیماری قلبی در او بیشتر است، بنابراین توصیه می‌شود این افراد نسبت به معاینات دوره ای قلب خود بی تقاوت نباشند.

 قراخانی ادامه داد: اگر فردی سابقه خانوادگی بیماری قلبی داشته باشد یا مبتلا به فشار خون و دیابت باشد، باید بیشتر مراقب سلامت قلب خود باشد و نسبت به چکآب قلب نیز اقدام کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در پاندمی کروناویروس قرار داریم، تصریح کرد: در حال حاضر بیماری کرونا ویروس بیشترین درگیری را در بین انسان‌ ها به خود اختصاص داده است، اما در بین بیماری‌ های غیر واگیر بیماری‌ های قلبی و عروقی در راس قرار دارند که تمامی افراد در دوران میانسالی باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشند.

این متخصص بهترین زمان برای معاینات را در آقایان از 40 سالگی و خانم‎ها از 50 سالگی دانست و گفت: خانم‌ ها بعد از پایان دوران عادت ماهانه و شروع دوره یائسگی مستعد ابتلا به انواع بیماری‌ ها می‌شوند، بنابراین توصیه می‌شود افراد به صورت دوره ای قلب خود را توسط پزشک متخصص بررسی کنند.

وی بر اهمیت آموزش  و تاثیر آن بر سلامتی افراد اشاره  و اضافه کرد: آگاهی بخشی به جامعه و تشویق شهروندان به  بررسی و معاینه‌ های دوره‌ ای و تشویق مردم بر مصرف غذاهای سالم در سلامت جسمی افراد بسیار موثر است.

 قراخانی با بیان اینکه آریتمی قلب یک اصطلاح علمی مبنی بر بی نظمی ضربان قلب محسوب می‌شود، تاکید کرد: هر گونه بی نظمی در ضربان قلب می‌ تواند ناشی از یک استرس ساده  یا ناشی از یک بیماری در قلب باشد. بی نظمی ضربان قلب می‌تواند علامت وجود یک بیماری در قلب باشد که افراد نباید نسبت به این نوع ضربان و تپش‌های قلب بی تفاوت باشند.

وی در پایان تاکید کرد: بسیاری از مشکلات قلبی در صورت مراجعه به موقع به راحتی درمان و کنترل می‌شود.

گزارش: زهرا فرامرزدوست

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا