درماه رمضان از خوردن ریحان غافل نشوید

مهندس منیره نورمحمدی، کارشناس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی درخصوص خواص مصرف این گیاه در ماه مبارک رمضان عنوان کرد : علت اساسی سردردهای مرتبط با روزه داری عموما ناشی از گرسنگی و افت قند خون، ازدست دادن آب بدن، خواب ناکافی استراحت ناكافی و قطع مصرف موادی مانند كافئین و نیكوتین كه وابستگی ایجاد می كند،است.

وی تاکید کرد: بنابراین دم کرده برگ ریحان اثر ضد تشنج ، ضد درد  دارد، مقوی و تب بر بوده و این  معالج سردردها است.

نورمحمدی با اشاره به اینکه گیاه ریحان دارای عناصر منیزیم، کلسیم، روی ،آهن، پتاسیم، سدیم،فسفر و منگنز است؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان، بیشتر روزه داران دچار مشکل سوهاضمه می شوند ، خوردن ریحان جهت تقویت دستگاه هاضمه نیز توصیه می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی،کارشناس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با اشاره به خواص دیگر این گیاه گفت: برگ ریحان شیرافزا است و جویدن برگ ریحان برای زخم های دهان مفید است .تخم آن مسکن و برای رفع دل درد مفید و دم کرده دانه ریحان درمان کننده ورم کلیه و سرگیجه است. همچنین افشره برگ های ریحان به منظور کاهش خارش و التهاب محل نیش حشرات به شکل موضعی مصرف می شود.

به گزارش سیناپرس، اسانس‌های ریحان، ضدمیکروب است و طیف وسیعی از باکتری‌ها، مخمرها، قارچ‌ها و ویروس‌ها را از میان برمی‌دارند. این بدین معناست که می‌توانید، مراقبت از بدن در برابر ویروس کاندیدا و انواع مشکلات پوستی را نیز به فهرست بلند خواص ریحان بیفزایید.

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا