طرحی برای راه اندازی موجی از کسب و کارهای نوآورانه در کرمانشاه

بهرام بادکو رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در نشست انعقاد این تفاهم نامه که امروز(دوم اسفند) برگزار شد، در تشریح جزئیات اجرای این  طرح در استان گفت: با راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان، فرآیندهای اولیه و فراخوان و پذیرش جوانان صاحب ایده، متقاضی ایجاد و توسعه کسب و کار و علاقمندان به همکاری در تیم های استارتاپی انجام خواهد گرفت.
وی بااشاره به حمایت هایی که جهاد دانشگاهی کرمانشاه از این جوانان خواهد داشت، افزود: پس از انجام فراخوان و شناسایی جوانان خلاق و دارای ایده، مرحله گزینش آنها صورت می گیرد و سپس دوره های آموزشی و مشاوره را برای آنها خواهیم داشت.
رئیس جهاددانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: در انتهای این دوره ها، تیم هایی بوجود خواهند آمد که در حوزه کسب و کارهای نوآورانه فعالیت خواهند داشت.
وی در خصوص تفاوت هایی که این طرح با فعالیت های پارک علم و فناوری در استان دارد هم گفت: در پارک علم و فناوری فعالیت هایی که صورت می گیرد، قابلیت تجاری سازی دارد، اما در این طرح، ما طیفی را شناسایی می کنیم که وارد یک فضای نو می شوند و تعداد جوانان بسیار بیشتری را در همه شهرستان های استان تحت پوشش خود قرار می دهد.
بادکو اظهار امیدواری کرد، باتوجه به آغاز اقدامات اولیه و مقدماتی، ظرف 20 روز آینده مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان در استان کرمانشاه واقع در خیابان شهید اشرفی اصفهانی راه اندازی شود.
صابر رحیمی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز با استقبال از اجرای این طرح در استان، اظهارکرد: در کرمانشاه جوانان باهوش و مستعد زیادی داریم که فقط باید زمینه را برای شکوفا شدن استعدهایشان فراهم کرد
وی تاکید کرد: اگر بتوانیم بستر را بخوبی برای این جوانان فراهم کنیم، بسیاری از آنها می توانند برای خود و اطرافیانشان شغل ایجاد کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان با تاکید براینکه برای ترویج اشتغال بین جوانان باید روی توجه به ایده ها و مهارت آموزی آنها تمرکز کرد، افزود: در این راستا، اداره کل ورزش وجوانان استان حمایت های لازم را از اجرای این طرح خواهد داشت.
سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه نیز دراین نشست، گفت: در این طرح بنا داریم، هر جوان کرمانشاهی که دارای یک ایده خلاقانه و یا اینکه متقاضی کسب و کاری است را شناسایی کنیم. طبق این طرح حتی اگر جوانی ایده ای ندارد، اما می خواهد با تیم های استارتاپی کار کند را نیز شناسایی خواهیم کرد.
وی جنس این طرح را کسب و کارهای نوآورانه دانست و افزود:  این طرح دارای سه فاز شامل دوره ترویج، دوره نوآوری و دوره شتابدهی است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه مدت زمان اجرای این دوره ها را حدود شش ماه اعلام کرد و گفت: در نهایت 10 تیم استارتاپی خواهیم داشت که برای آنها یک کارگروه باحضور کارشناسان پارک علم و فناوری و امور جوانان استان تشکیل می دهیم تا تیم هایی که قرار است تحت پوشش حمایتی ما قرار گیرند را مشخص کنیم.
وی از راه اندازی سامانه ای برای ثبت نام علاقمند به این طرح خبرداد و گفت: برای جوانانی که علاقمند به شرکت در این طرح هستند، سامانه ای به آدرس WWW.BAPARK.IR راه اندازی کرده ایم که در آن اطلاعاتی همچون وضعیت تحصیلات، رشته تحصیلی، ایده ای که دارند و …. ثبت می شود تا بتوانیم با داشتن یک بانک اطلاعاتی آنها را تقسیم بندی کنیم و مبنایی برای اقدامات بعدی ما باشد.
آزادی تاکید کرد: ارائه مشاوره، برگزاری رویدادها و کارگاه ها، انتقال تجربه شرکت های موفق و  … از جمله حمایت هایی است که از این جوانان و تیم های تشکیل شده خواهیم داشت تا جایی که مطمئن شویم به کسب و کارهای پایدار برای ادامه حیات خود می رسند.
محمد حسین زاده معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز در ادامه اظهارکرد: اواخر سال 1397تفاهم نامه ای ما بین جهاد دانشگاهی کشور و وزارت ورزش و جوانان به منظور راه اندازی مراکز نوآوری و شتابدهی جوانان در کشور منعقد شد.
وی تصریح کرد: پس از انعقاد این تفاهم نامه تعدادی از استان های کشور طی سال 1398 برای عملیاتی کردن این تفاهم نامه فعال شدند و امسال نیز برخی دیگر از استان ها از جمله کرمانشاه برای اجرایی کردن آن اقدام کردند.
وی افزود: در این طرح مرکزی تحت عنوان مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان(منش) در استان راه اندازی می شود تا جوانان علاقمند به کسب و کارهای نوآورانه  را با شغل ها و مهارت های جدید  آشنا کنیم و دوره هایی برای آنها برگزار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا