ساخت دستگاه پیشرفته ذخیرهساز داده حسگرهای آزمایشگاهی
مهندس اتابک گلمحمدی از محققان این طرح در گفتوگو با ایسنا عنوان این دستگاه را "لب سرور" ذکر کرد و گفت: لب سرور، دستگاه دادهبردار پیشرفتهای است که برای جمعآوری و ثبت دادههای مختلف آزمایشگاهی طراحی و ساخته شده است.
وی با تاکید بر این که این دستگاه قادر است به طور همزمان دادههای مختلف چون دما،فشار، جریان و … را ذخیره کرده و نمایش دهد، اظهار داشت: تنوع ورودی و خروجی این دادهپرداز به گونهای است که میتوان از آن برای ذخیرهسازی دادههای انواع سنسورهایی که در آزمایشگاهها استفاده میشود، بهره برد.
گلمحمدی به نحوه عملکرد این دستگاه اشاره کرد و یادآور شد: این دستگاه دادههای مورد نظر را به صورت آنلاین در رایانه برای اپراتور نمایش میدهد و به گونهای طراحی شده است که انواع متنوعی از حسگرها را میتواند پوشش دهد.
به گفته این محقق از طریق این دستگاه میتوان اطلاعات و دادههای حسگرها را جمعآوری و در کامپیوتر ذخیرهسازی کرد.
این محقق به بیان مزایای کاربرد این دستگاه در آزمایشگاهها پرداخت و خاطرنشان کرد: این دستگاه توانایی ثبت وضعیت دو میکرو سوئیچ برای انواع حسگرهای اعلام وضعیت مانند جریان سیال، نور و کلیدهای ورودی را دارد؛ ضمن آنکه امکان طبقهبندی حسگرها براساس زمان و رسم نمودار تمامی حسگرها در نرم افزار MATLAB در آن پیشبینی شده است.
گل محمدی، توانایی کنترل خروجیها برای فعالسازی محرکهای آزمایشگاهی مانند موتورها و شیرهای برقی را از دیگر مزایای آن نام برد و یادآور شد: این دستگاه قادر است فرآیندهای تحت آزمایش را بطور کلی از ابتدا تا انتها تحت نظر گرفته و همان گونه که برنامهریزی شده است، اجرایی کند.
وی همچنین اضافه کرد: علاوه بر دادهبرداری از حسگرها، در بسیاری از آزمایشها لازم است انواع مختلفی از خروجیها مانند هیترها به طور ثابت و یا متغیر کنترل شوند که این دستگاه این توانایی را به کاربر میدهد تا به راحتی هر دستگاه صنعتی با پروتکلهای رایج را راهاندازی و کنترل کند.
گلمحمدی پیاده سازی، کنترل و تکرار آزمایشات بصورت زمانبندی شده را از دیگر قابلیتهای این دستگاه ذکر کرد.
No tags for this post.