۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری فناورانه؛ شیراز میزبان ۱۴ پروژه نوین توزیع برق و انرژی سبز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از آماده‌سازی ۱۴ پروژه توسعه‌ای، اصلاح و بهسازی شبکه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی برای بهره‌برداری در هفته دولت سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه‌ها در مجموع ۱۵ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

احمد رضا خسروی امروز، یکم شهریورماه با اشاره به برنامه‌های شرکت توزیع برق شیراز برای ارتقای کیفیت و پایداری شبکه برق اظهار کرد: بخش قابل توجهی از پروژه‌های قابل افتتاح هفته دولت امسال با هدف توسعه و اصلاح زیرساخت‌های شبکه، افزایش قابلیت اطمینان، کاهش خاموشی‌ها و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان اجرا شده است.

خسروی افزود: در بخش پروژه‌های توسعه‌ای، طرح‌هایی شامل ایجاد انشعاب، نیرورسانی، افزایش قدرت، توسعه فیدرها و روشنایی معابر با اعتبار یک هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است. همچنین برای برقراری انشعاب‌های کشاورزی و فراهم کردن امکان برقی شدن انشعاب‌های این بخش، ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز ادامه داد: اصلاح شبکه با هدف اصلاح روشنایی و جابه‌جایی شبکه و افزایش پایداری تأسیسات نیز با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

خسروی کنترل‌پذیر کردن انشعاب‌ها را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و گفت: این طرح با هدف مدیریت بار شبکه، کاهش خاموشی‌ها، کاهش تلفات، افزایش پایداری شبکه و حذف قرائت حضوری اجرا شده و در این مرحله حدود ۱۱ هزار اشتراک را دربر می‌گیرد. اعتبار هزینه شده برای این طرح یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است.

وی همچنین از توسعه زیرساخت‌های اتوماسیون شبکه و هوشمندسازی پست‌های عمومی خبر داد و افزود: توسعه اتوماسیون شبکه با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال و هوشمندسازی ۴۰۰ پست عمومی با نصب کنتورهای هوشمند و تجهیزات اندازه‌گیری و فراهم کردن امکان رویت‌پذیری و کنترل‌پذیری با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال در شمار پروژه‌های قابل افتتاح قرار دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به اجرای طرح ایجاد ۳۰ نقطه کنترل‌پذیر و رویت‌پذیر در شبکه گفت: این طرح با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال و با هدف کاهش مدت خاموشی و افزایش قابلیت اطمینان شبکه در شیراز اجرا شده است.

وی نیرورسانی به پروژه‌های نهضت ملی مسکن را نیز از دیگر برنامه‌های شرکت عنوان کرد و گفت: عملیات برق‌رسانی به پروژه‌های مسکن ملی در فاز نخست سروستان و فاز نخست خرامه با اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال انجام شده است.

خسروی اضافه کرد: توسعه شبکه روشنایی معابر در محدوده شرکت با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال و همچنین بهسازی شبکه‌های برق روستایی با هدف توسعه، احداث و اصلاح شبکه و ارتقای کیفیت خدمات و پایداری برق با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال از دیگر پروژه‌های آماده بهره‌برداری در هفته دولت است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز در ادامه با اشاره به رویکرد این شرکت در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: چهار نیروگاه خورشیدی نیز در فهرست پروژه‌های قابل افتتاح هفته دولت قرار گرفته که مجموع ظرفیت آنها به ۱۲.۶ مگاوات می‌رسد.

وی گفت: نیروگاه خورشیدی علی‌رسیده در شهرستان پاسارگاد و نیروگاه خورشیدی موردراز در شهرستان کوار، هر یک با ظرفیت سه مگاوات، نیروگاه خورشیدی آرمان شریف در منطقه ویژه اقتصادی شیراز با ظرفیت پنج مگاوات و نیروگاه خورشیدی آریا سام در شهرک صنعتی شیراز با ظرفیت ۱.۶ مگاوات، مجموع ظرفیت ۱۲.۶ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی این مجموعه را تشکیل می‌دهند.

به گزارش سینا پرس به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شیراز، وی در پایان تأکید کرد: اجرای همزمان پروژه‌های توسعه و اصلاح شبکه، هوشمندسازی، افزایش قابلیت کنترل و رویت‌پذیری، برق‌رسانی به طرح‌های مسکن و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، گامی مؤثر در مسیر افزایش پایداری شبکه و ارتقای سطح خدمات برق‌رسانی در محدوده تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق شیراز خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا