پیشرفت پژوهش باید در اولویت دانشگاه‌ها باشد‏

 دکتر وحید احمدی،‌ معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با اعضای هیات رئیسه دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری اظهار کرد: از آنجا که دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری یک دانشگاه تخصصی است و دانشگاه تخصصی، دانشگاه ماموریت محور است و از لحاظ اعتبارات محدود است، امیدواریم با تاکید بر هدفمند و کارآمد کردن نظام دانشگاهی پیشرفت داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به لزوم تقاضامحور شدن دانشگاه‌های کشور باید توجه داشت پیشرفت پژوهش در اولویت باشد و باید شاخص‌های بودجه‌ریزی دانشگاه‌ها مورد بررسی بیشتر قرار گیرند و ما در این زمینه تلاش‌های زیادی کرده‌ایم.

احمدی خاطرنشان کرد: برقراری تفاهم‌نامه دانشگاه‌ها با وزارتخانه و حتی بخش خصوصی باید مورد توجه قرار گیرد و باید از تمام پتانسیل شبکه‌های آزمایشگاهی استفاده شود.

 

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم خاطرنشان کرد: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری می‌تواند با عقد تفاهم‌نامه در زمینه‌های مختلف با جهاد کشاورزی و محیط زیست و حتی بخش صنعت از استعدادها و توانمندی‌های خود استفاده کند تا راهگشای پیشرفت و رفع نیازمندی‌ها در استان و کشور شود.

در ادامه دکتر بهمنیار، رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: این دانشگاه از سال 52 به عنوان مدرسه آموزش عالی شروع به کار کرد و در سال 87 به دانشگاه ارتقاء یافت و دارای پتانسیل‌های بالایی است.

وی افزود: 430 دانشجو در مقطع دکتری و حدود 800 دانشجوی کارشناسی ارشد و دو هزار دانشجوی کارشنایی در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

بهمنیار افزود: از آنجا که مازندران را به عنوان یک استان کشاورزی می‌شناسند، دانشگاه با ظرفیت و توانمندی‌هایی که دارد به دنبال تنوع بخشیدن به رشته‌ها و بالا بردن کیفیت در حوزه پژوهشی است تا پاسخگوی نیازهای استان و کشور باشد.

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه تفاهم‌نامه بین وزارت علوم و جهاد کشاورزی راهگشایی خوبی خواهد بود، اظهار کرد: با توجه به اینکه حدود 300 پایان نامه در سال 94-93 در طرح‌های کوچک و بزرگ به پایان رسیده، کارگروه‌هایی در زمینه کاربردی کردن پایان نامه تشکیل شده است تا مسیر پیشرفت این تفاهم نامه تسریع شود.

وی تصریح کرد: پژوهشکده‌های "اکوسیستم‌های خزری" و "ژنتیک و زیست فناوری" با تمام تلاش به فعالیت می‌پردازند و با توجه به کثرت محققان و بودجه ناکافی کارهای بزرگ نمی‌توان انجام داد و از وزارت علوم انتظار مساعدت بیشتر داریم تا در مسیر کیفیت بخشی پژوهش موفق باشیم.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا