شهردار شیراز:
توسعه متوازن، اولویت اصلی مدیریت شهری است

شهردار شیراز بر لزوم توزیع عادلانه پروژه‌های عمرانی در تمام نقاط شهر تأکید کرد و از تلاش برای ایجاد توازن در توسعه شهری خبر داد.

محمدحسن اسدی امروز، ۲۶ اسفندماه در نشست صمیمانه با رئیس‌کل دادگستری فارس و معاونین و مسئولین دادگستری، تلاش‌های دستگاه قضایی در فارس را در راستای عدالت‌گستری مورد تقدیر قرار داد و با ابراز خرسندی از همکاری و تعامل خوب دو نهاد خدمات‌رسان شهرداری و دستگاه قضایی، گفت: این تعامل و همکاری منجر به اتفاقاتی خوب در حوزه مختلف خدمت به مردم به‌ویژه عمران و آبادانی در جای‌جای شهر شیراز شده است.

وی نشست‌های این چنینی به‌ویژه با دستگاه قضایی را فرصتی برای تبادل نظر و ارائه راهکار و پیشنهادها برای خدمت همه‌جانبه به شهروندان دانست و خاطرنشان کرد: دو نهاد شهرداری و دستگاه قضایی همواره هدفهای مشترکی را دنبال می‌کنند که تبادل نظر در مورد این اهداف می‌تواند ارتقای سطح زندگی و رفاه شهروندان و ایجاد شهری آباد همراه بانظم و امنیت را به همراه داشته باشد.

شهردار شیراز همچنین به تشریح برخی اقدامات شهرداری در حوزه عمران و آبادانی پرداخت و ادامه داد: امروز خرسندیم از اینکه شهرداری شیراز طبق یک برنامه‌ریزی مدون و نیازسنجی‌های مستمر، هرآنچه که برای توسعه و پیشرفت شهر و رفاه شهروندان لازم بوده را در قالب طرح‌ها و پروژه‌های مختلف عمرانی خدماتی، حمل‌ونقل و ترافیک، شهرسازی و معماری، فرهنگی اجتماعی و ورزشی و… از زیر زمین تا روی زمین و ارتفاعات به اجرا درآورده است و این روند را با تعریف و اجرای دیگر پروژه‌های مورد نیاز شهر باقدرت هرچه تمام ادامه خواهیم داد.

اسدی ادامه داد: این رویکرد باعث شده است تا شهر به‌صورت متوازن و یکسان درحال‌توسعه و پیشرفت باشد.

این مقام ارشد شهری همچنین به ابرپروژه زیرگذر گویم اشاره کرد و بیان داشت: به لطف خدا و تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری و همه عوامل فنی و اجرایی نظیر مهندسین، کارگران و پیمانکاران مربوطه توانستیم این ابرپروژه فرامنطقه‌ای را در یک بازه زمانی ۲ساله کلنگ‌زنی و در نهایت به مرحله اتمام و بهره‌برداری برسانیم.

وی این پروژه را به دلیل قرارگرفتن در یکی از ورودی‌های مهم شهر شیراز، پروژه‌ای ارزشمند که به‌نوعی وجهه بخشی به ورودی شمال غرب شیراز را به همراه خواهد داشت، عنوان کرد و افزود: قطعاً با افتتاح این پروژه علاوه بر شهروندان شیرازی و استان فارسی، نفع آن به زائرین و مراجعه‌کنندگان به شیراز از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، چهارمحال‌وبختیاری و… نیز خواهد رسید.

به گزارش سینا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، اسدی همچنین از همراهی و همکاری دستگاه قضایی در تسهیل روند امور قدردانی کرد و خواستار تعامل و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد بهتر امور شهری و ارائه خدمات مستمر و همه‌جانبه به شهر و شهروندان شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا