معرفی ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی در پژوهش
به گزارش سینا از روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ کارگاه آنلاین با عنوان «معرفی ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی در پژوهش» ۱۶ و ۱۷ تیرماه به همت مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار میشود.
هوش مصنوعی به عنوان یکی از پررونقترین زمینههای فناوری در دنیای امروز، تأثیر مهمی در اغلب زمینهها به ویژه حوزه پژوهش دارد. این فناوری پویا و نوآورانه به کارشناسان امکان میدهد تا روشهای نوینی برای انجام تحقیقات به کار بگیرند.
این کارگاه فرصتی منحصربهفرد برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان به حوزه هوش مصنوعی است تا با جدیدترین ابزارها و تکنیکهای هوش مصنوعی که میتوانند پژوهشهای علمی را بهبود بخشند، آشنا شوند.
در این کارگاه، مباحث کلیدی استفاده از هوش مصنوعی در پژوهش اعم از آموزش ثبتنام در سایتهای اصلی هوش مصنوعی، معرفی انواع هوشهای مصنوعی، کاربرد هوشهای مصنوعی و نحوه سؤال از آن، نحوه دریافت موضوع پژوهشی، ارائه مثالهای قرآنی و دینی، معرفی انواع هوشهای مصنوعی چت، داوری، ترجمه و … به صورت عملی و کاربردی تدریس خواهد شد. شرکتکنندگان با استفاده از این ابزارها میتوانند کارایی و دقت پژوهشهای خود را به طور چشمگیری افزایش دهند.
مدت زمان کارگاه ۸ ساعت است و سیدمجید نبوی، دکترای علوم قرآن و حدیث و مدرس کارگاهها و دورههای هوش مصنوعی به تدریس مباحث یادشده میپردازد، در پایان دوره نیز به شرکتکنندگان گواهی حضور اعطا خواهد شد.
مهلت ثبتنام تا ۱۵ تیر ماه است و امکان شرکت برای افراد از سراسر کشور فراهم بوده و علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، به وبسایت qurani.jdereg.ir مراجعه کنند و یا با شماره ۰۲۱۶۷۶۱۲۲۱۳ تا ۱۵ تماس بگیرند.