رشد شتاب تولید علم در حوزه پزشکی ۷.۴۴ درصد در کشور است

معاون تحقیقات وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشد شتاب تولید علم در حوزه پزشکی ۷.۴۴ درصد در کشور است، گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی باید استفاده از هوش مصنوعی را در دستور کار قرار دهند زیرا کاربرد زیادی در مهار و درمان بیماری‌ها دارد.

به گزارش سیناپرس، یونس پناهی روز شنبه در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، افزود: دانشجویان علاوه بر علم در دوران تحصیل به فناوری هم توجه کنند. باید در راستای فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب به سمت تولید دارو، محصولات، تجهیزات مصرفی پیش رویم و با پژوهش، مشکلات و مسائل کشور را حل کنیم.

وی اظهار داشت: باید تحقیقات مسئله‌محور و فناورانه باشد و دانشگاه‌های علوم پزشکی متناسب با نیاز جامعه این کار را انجام دهند. مشکلات تحقیقاتی را در وزارت بهداشت در ۲ سال گذشته رصد کرده‌ایم و در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار داده‌ایم و براین اساس، هر دانشگاهی ماموریت ویژه دارد و باید مسئله‌محور کار کند.

به گفته پناهی، تحقیقات و فناوری در راستای نیازهای تولید دانش در بخش بار بیماری‌ها و اقلیم به دانشگاه‌های علوم پزشکی ماموریت داده است زیرا اکنون بیماری‌های قلبی، عروقی، سرطان‌ها، تنفسی و تصادفات سر دسته بار بیماری‌ها است که باید به طور جدی مورد بررسی و پژوهش قرار گیرد.

معاون تحقیقات وزیر بهداشت تصریح کرد: به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها ماموریت داده شد تا با در اختیار گذاشتن اعتبارهای لازم در مورد بیماری‌های غیرواگیر تحقیق و پژوهش کنند و در حوزه فناوری نیز نیازهای مواد اولیه دارویی، تجهیزات مصرفی را استعلام کنند و این موارد به دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار شده است.

فعالیت ۱۱۱ مرکز رشد سلامت

پناهی ادامه داد: ۱۱۱ مرکز رشد سلامت داریم که ۱۳ درصد در دولت مردمی افزایش یافته و ۹ مرکز نوآوری سلامت نیز در یکسال اخیر راه‌اندازی شده است همچنین ۲۱۸ محصول در یکسال اخیر مجوز گرفتند و ۷۴۰ محصول تجاری شده داریم که ۹۳ محصول در یکسال اخیر افزایش یافته است.

وی افزود: حدود ۲۶۰ دانشمند فعالیت دارند و با توجه به فراخوان نیازهای سلامت این دانشمندان موارد را بررسی می‌کنند.

در این نشست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله به برگزاری بیست و چهارمین همایش ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: نسل آینده پزشکی از بین دانشجویان علوم پزشکی است و نمایش دستاوردهای این دانشجویان در این همایش که ۱۲ تا ۱۴ مهر در برج میلاد برگزار می‌شود، در بین آنها ایجاد نشاط و امید می‌کند.

حسن ابوالقاسمی تاکید کرد: روسای دانشگاه‌ها و دانشجویان محقق با عرضه مقالات و پژوهش های فناورانه خود می‌توانند در این همایش بدرخشند، ابتکاری که در این جشنواره به کار گرفته شده، برگزاری جشنواره علم و هنر در زمینه سلامت است، ارائه طرح های سلامت محور به شکل فیلم، هنر، شعر و عکاسی در جشنواره علم و هنر پذیرفته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا