در تابستان از شر گرمازدگی رها شوید

تابستان کم کم از راه رسیده و قرار گرفتن در گرمای شدید می تواند به ویژه برای کودکان و افراد کهنسال خطرناک باشد. در این شرایط اما اگر اقدامات احتیاطی مناسب را انجام دهید، می توانید تابستان را خنک و ایمن بمانید.

به گزارش سیناپرس، گرمازدگی یکی از رایج ترین مشکلات موجود در فصل تابستان محسوب می شود که در نظر داشتن برخی راهکارها می تواند افراد در معرض خطر را از این تهدیدات نجات دهد.  دکتر جوسلین راس ویتشتاین، استاد دانشکده بهداشت دانشگاه دوک در کارولینای شمالی در این رابطه گفت: بدون توجه به سن شما، تشخیص علائم و نشانه های مرتبط با گرما زدگی بسیار مهم است. برای نمونه هنگامی که ما ورزش می کنیم، بدن ما با تعریق خنک می شود. اگر مایعاتی را که از طریق تعریق از دست می دهیم جایگزین نکنیم، دچار کم آبی می شویم. کم آبی عرق کردن و سرد شدن بدن را دشوار می کند و این فرایند می تواند منجر به آسیب گرمایی شود که از گرفتگی خفیف عضلات تا  شرایط حاد گرمازدگی تهدید کننده زندگی را شامل می شود.

به گفته متخصصین، این بسیار مهم است که در روزهای تابستان، خنک و هیدراته بمانید. به گفته پزشکان، حدود ۷۰ تا ۹۰ درصد انرژی که بدن فرد در طول ورزش منظم تولید می کند، توسط گرما آزاد می شود.

در این شرایط نوع محیط، لباس و کم آبی می تواند مانع انتشار گرما و تعریق شود. دکتر ویتشتاین پیشنهاد می ‌کند در صورت ابتلا به بیماری‌ هایی مانند مشکلات قلبی یا ریوی یا مصرف داروهایی که می ‌تواند باعث کم ‌آبی بدن شود، قبل از شروع یک فعالیت ورزشی با پزشک خود مشورت کنید.

در صورت عدم مشکل، ورزش را به طور سبک آغاز کرده و سپس به تدریج شدت و مدت برنامه تمرینی خود را افزایش دهید. توصیه می شود در شروع تمرین از پوشیدن وسایل حفاظتی و لباس های زیاد خودداری کنید.

به گزارش سیناپرس، قبل، حین و بعد از ورزش، حتی اگر احساس تشنگی نمی کنید، آب زیادی بنوشید تا بدنتان هیدراته بماند. نوشیدن حداقل دو لیوان مایعات بدون کافئین دو ساعت قبل از ورزش مهم است. به یاد داشته باشید در طول ورزش و هر نوع فعالیت در فضای باز در روزهای گرم تابستانی باید هر ۲۰ دقیقه یکبار یک لیوان آب بنوشید.

به طور کلی بهتر است در تابستان سعی کنید در ساعات ظهر از خانه خارج نشده و اگر مجبور به این کار هستید در سایه راه رفته و از لباس های سبک و روشن استفاده کنید. در نهایت، کارشناسان توصیه کردند: به طور معمول شرایط آب و هوا از جمله دما و رطوبت را پیش از خروج از منزل کنترل کنید.

مترجم: مهگل غفاری

منبع: consumer.healthday

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا