برگزاری دومین کنگره بین المللی تغذیه ایران برای بررسی چالش ها وفرصت ها

دومین کنگره بین‌المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران با شعار' به سوی آینده روشن‌تر تغذیه: از علم تا سیاست و عمل برگزار خواهد شد.این کنگره با هدف مروری نوآور و جامع از پیشرفت‌های اخیر در پژوهش‌های تغذیه‌ای به طور عمده در 9 محور اصلی طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

مداخلات تغذیه ای جامعه محور ،ارزشیابی برنامه های تغذیه ای در نظام سلامت ،برهمکنش ژن، تغذیه و بیماریهای غیر واگیر،مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان،تغذیه و باروری ،تغذیه گروههای آسیب پذیر،عوامل اجتماعی-فرهنگی موثر بر انتخابهای غذایی ،تغذیه (مواد مغذی –گروههای غذایی و الگوهای غذایی ) و بیماری های غیر واگیر،چاقی: علل ، چالش ها و راهکار ها،تغذیه و سلامت روان،ویتامین D در سلامت و بیماری،تغذیه ، التهاب و سیستم ایمنی،نقش صنایع غذایی در سلامت تغذیه ای جامعه از محورهای این کنگره است.
برای دستیابی به این هدف، کمیته علمی کنگره مجموعه‌ای از سخنرانی‌های کلیدی، علمی، آزاد و کارگاه‌های آموزشی را در زمینه تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، تغذیه سلولی مولکولی و سایر زمینه‌های مرتبط فراهم کرده است.
این کنگره فرصتی مناسب برای متخصصان تغذیه و رشته‌های وابسته فراهم می‌کند تا دانش خود را به روز کنند و از آخرین دستاوردهای علم تغذیه مطلع شوند.
هدف این کنگره ارائه پیشرفت ها، مشکلات، چالش های اخیر و فرصت ها در زمینه علم تغذیه است.
در این کنگره چهار روزه، سخنرانی های علمی و کلیدی، سمپوزیوم و سخنرانی های آزاد و نیز ارائه پوستر در 13 محور در نظر گرفته شده است. دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران توسط دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن تغذیه ایران در مرکز همایش های پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا