معافیت مالی حقوقی اعضای پارک علم و فناوری

 وحید احمدی امروز در حاشیه بیست و پنجمین نشست روسای پارک های علم و فناوری سراسر کشور در خصوص دانشگاه های خارجی که ایرانی ها در آن مشغول به تحصیل هستند، گفت:  ایرانی ها باید این آگاهی را داشته باشند که قطعا دانشگاهی که اسم آن در فهرست وزارت علوم نباشد مدرک آن نیز مورد قبول نخواهد بود.

احمدی در خصوص ارائه مدرک به افرادی که بیش از ۲۸ سال سابقه کار دارند، گفت: اصلا سابقه کار منجر به صدور مدرک دانشگاهی نمی شود. وزارت علوم به هیچ وجه قانونی با این عنوان ندارد و فرد باید حتما دروس مربوطه و پیش نیاز رشته خود را بگذراند.

وی ادامه داد: در واقع چیزی به عنوان معادل مدرک نداریم و افراد حتما باید حتی در دانشگاه های علمی و کاربردی دوره های آموزشی را بگذرانند.

معاون پژوهشی وزیر علوم در خصوص پارک های علم و فناوری گفت: اکنون وضعیت این پارک ها رو به رشد است و می توان گفت در تمام استان های کشور یک پارک علم و فناوری وجود دارد.

احمدی افزود: رده بندی پارک های علم و فناوری متفاوت است؛ برخی از پارک ها قدیمی تر و باتجربه تر و برخی دیگر در حال شکل گیری هستند؛ به تازگی پارک علم و فناوری اردبیل و چهار محال و بختیاری در استان های مربوطه تشکیل شده اند و تاکنون هم رشد خوبی داشته اند.

وی با بیان اینکه پارک های علم و فناوری در حال رشد هستند گفت: تلاش ما این است که ردیف بودجه ای برای پارک های علم و فناوری در نظر گرفته و مجوز ساخت و ساز آنها را بگیریم؛ این اقدامات در راستای توسعه پارک های علم و فناوری است.

معاون پژوهشی وزیر علوم تاکید کرد: خوشبختانه امسال این ردیف بودجه برای توسعه پارک ها در دولت در نظر گرفته شده که امیدواریم محقق شده و بسیاری از مشکلات آنها برطرف شود.

وی در خصوص صندوق های پژوهش و فناوری اظهار کرد: در قانون برنامه پنجم توسعه صندوق های پژوهش و فناوری پیش بینی نشده بودند اما در قانون سوم وجود داشت؛ اکنون خوشبختانه تشکیل صندوق های پژوهش و فناوری به صورت یک قانون دائم درآمده بر همین اساس بنا داریم تعداد این صندوق ها را افزایش دهیم.

احمدی افزود: صندوق های پژوهش و فناوری یکی از ابزارهای تسهیلات مالی به شرکت های دانش بنیان خواهد بود و شرکت ها می توانند از این تسهیلات به خوبی بهره مند شوند.

معاون پژوهشی وزیر علوم در خصوص سرمایه گذاری سرمایه گذاران بر روی طرح های دانش بنیان گفت: ما تلاش داشتیم که با سرمایه گذاران ارتباط برقرار کنیم تا طرح های دانش بنیان به نتیجه برسند.

وی افزود: امیدواریم این سرمایه گذاران کمک های قابل توجهی به شرکت های دانش بنیان داشته باشند تا مشکلات مالی و سرمایه گذاری آنها را برطرف کنند؛ اکنون در موقعیتی هستیم که تقاضا و سرمایه گذاری به هم نزدیکند.

معاون پژوهشی وزیر علوم در خصوص تعاملات بین المللی گفت: از سوی دیگر تعاملات بین المللی بین ایران و کشورهای خارجی فراهم شده تا بتوانیم زمینه ها را بیش از پیش ایجاد کنیم تا شرکت های خارجی بتوانند در حوزه فناوری های ایرانی سرمایه گذاری کنند.

احمدی در خصوص معافیت های مالیاتی گفت: طبق قانون، شرکت های دانش بنیان از بدو تاسیس تا ۱۰ سال می توانند از معافیت های مالیاتی برخوردار شوند این مساله اکنون در حال اجراست زیرا سال ها پیش آیین نامه معافیت های مالیاتی ابلاغ شده بود.

وی افزود: موضوع دیگری که در خصوص معافیت های مالیاتی مطرح است معافیت مالیاتی حقوقی اعضای پارک های علم و فناوری است که آیین نامه آن تدوین و ابلاغ شده است، این موضوع می تواند نقطه قوتی برای پارک های علم و فناوری محسوب شود.

معاون پژوهشی وزیر علوم با بیان اینکه در حال حاضر شرکت های دانش بنیان رو به رشد هستند گفت: اکنون بیش از ۲۳۰۰ شرکت دانش بنیان در سراسر کشور فعالیت می کنند.

احمدی گفت: طبق آمار تا نیمه سال گذشته صادرات محصولات دانش بنیان پارک های علم و فناوری برابر با ۸۵ میلیون دلار بوده که قطعا این میزان تا پایان سال افزایش می یابد.

وی در خصوص وام دکتری گفت: قرار است با تمهیداتی که در صندوق رفاه دانشجویی شده میزان وام دکتری افزایش یابد؛ در گذشته وام ویژه دکتری برای پروژه های عادی ماهانه ۵۰۰ هزار تومان و پروژه های کاربردی ۶۰۰ هزار تومان بوده است اما قرار است مقدار این وام افزایش یابد و همه می توانند متقاضی دریافت این وام باشند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا