ارزیابی 18طرح برگزیده حوزه نفت وگاز درششمین جشنواره ملی دانایی خلیج فارس

دکتر حبیب رستمی روز شنبه در نشست خبری این جشنواره با بیان اینکه این جشنواره از هفتم تا هشتم اردیبهشت ماه سال جاری در استان بوشهر برگزار می شود، افزود: در این دوره 181 طرح به دبیرخانه جشنواره ارایه شد که ازاین تعداد 18 طرح با ارزیابی داوران به مرحله نهایی راه یافتند و در نهایت پنج طرح به عنوان طرح برتر شناخته می شود.
وی بیان کرد:این جشنواره دربین صنایع حوزه نفت و گاز و پتروشیمی به عنوان جشنواره ملی دانایی شهید تندگویان نیز شناخته شده است.
وی افزود: این جشنواره با هدف تجاری سازی ایده و فناوری های برتر در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی برگزار می شود و در این جشنواره طرح هایی که به محصول رسیده و آماده تجاری سازی است شرکت کرده اند.
رستمی اظهارکرد: در این جشنواره صرفا ارایه مقاله مد نظر نیست بلکه ایده هایی که تبدیل به محصول شده و آماده تجاری سازی است ارایه شده است.
وی ادامه داد: این طرح ها برای نخستین بار است که در این جشنواره شرکت کرده اند و در دور نخست برگزاری این جشنواره 40طرح از سوی صنایع مرتبط به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد اما اکنون شاهد افزایش و ارایه 181 طرح به دبیرخانه ششمین جشنواره ملی دانایی خلیج فارس هستیم .
وی گفت: هر طرح توسط یک داور دانشگاهی و یک داور صنعتی مورد ارزیابی قرار گرفته شده است.
رستمی بیان کرد: در این دوره از برگزاری جشنواره، طرح های ارایه شده از سوی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری خلیج فارس بر اساس موضوعات مورد نیاز صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و رفع نیاز آن ها ارایه شده است.
وی یادآور شد: در حال حاضر بیش از 60 شرکت در پارک علم و فناوری خلیج فارس فعال است و اغلب این شرکت ها در حوزه نفت و گاز فعال هستند.
به گزارش ایرنا، رستمی گفت: پارک علم و فناوری خلیج فارس به این سمت حرکت می کند که به عنوان پارک علم و فناوری تخصصی حوزه نفت و گاز و پتروشیمی کشور شناخته شود.





