افزایش عرضه قهوه های تقلبی در جهان

به تازگی روش جدیدی برای آزمودن دانه های قهوه طراحی شده است که می تواند دانه های قهوه را با مشخصات ارائه شده توسط شرکت تولید کننده تطبیق داده و محصولات تقلبی را شناسایی کند. در حال حاضر فناوری هایی برای شناسایی این امر وجود دارند ولی این فناوری جدید می تواند بسیار مفید باشد زیرا سرعت اجرایی آن به مراتب بالاتر از سایر موارد است و در عین حال نیز برای انجام آن به محیط آزمایشگاهی نیازی نخواهد بود.

یکی از دلایل بالا رفتن میزان تولید محصولات تقلبی را می توان به دامنه کشت قهوه مرتبط دانست. قهوه در کشورهایی خاص مانند برزیل تولید می شود و با توجه به خشکسالی اخیر به وجود آمده در این دسته از کشورها، به دست آوردن قهوه با کیفیت نسبت به گذشته بسیار دشوارتر شده است.

نیاز به سیستمی این چنینی به شدت بالا رفته است زیرا قهوه به علت محبوبیت بالایی که در میان مردم جهان دارد، یکی از اهداف رو به رشد سازندگان محصولات تقلبی محسوب می شود. یکی از نکات مهم درباره قهوه این است که روش های ایجاد نمونه های تقلبی از آن عملا بسیار متنوع هستند؛ قهوه ها ممکن است دارای برچسب های نادرست باشد که این مورد در صنایع شیلات نیز به چشم می خورد، از سوی دیگر تعیین درجه کیفی قهوه نیز ممکن است با جعل همراه باشد که این نمونه در زمینه روغن زیتون به وفور استفاده می شود.

یکی از دلایل بالا رفتن میزان تولید محصولات تقلبی را می توان به دامنه کشت قهوه مرتبط دانست. قهوه در کشورهایی خاص مانند برزیل تولید می شود و با توجه به خشکسالی اخیر به وجود آمده در این دسته از کشورها، به دست آوردن قهوه با کیفیت نسبت به گذشته بسیار دشوارتر شده است. این امر به حدی جدی است که دانشمندان با تحلیل شرایط سال گذشته، پیش بینی کرده اند که به زودی با کمبود قهوه در مقایسه با میزان درخواست جهانی روبرو خواهیم بود.

به این ترتیب کاهش میزان محصول در بازار به بالاتر رفتن قیمت منتهی شده و این امر به خودی خود راه را برای متقلبان بازتر خواهد کرد و به این ترتیب مشکل قهوه های تقلبی و سرعت پیشرفت آن چندان عجیب به نظر نمی رسد.

منبع: Gizmodo
ترجمه: آناهیتا عیوض خانی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا