وضعیت دولت الکترونیکی در ایران ارزیابی شد

به گزارش مهر، چارچوب METRE ، ابزاری برای خودارزیابی آمادگی دولت الکترونیک در هر کشور براساس یک متدولوژی کارکردی و جامع ­نگر برای اندازه‌­گیری آمادگی دولت الکترونیکی است و شامل پرسش هایی می شود که به ­شناسایی فاکتورهای تاثیرگذار روی توسعه دولت الکترونیکی، شناسایی مشکلات و اولویت بندی اقدامات پیاده ­سازی استراتژیک کمک می­ کند.

همچنین، چارچوب دیگری که در این کارگاه معرفی می‌شود METEP است که در آن ۱۵۰ ویژگی که سیاستگذاران در هنگام طراحی سیاست‌ها و راهبردهای مشارکت الکترونیکی باید آنها را رعایت کنند مورد توجه قرار گرفته است.

در این راستا نخستین کارگاه آموزشی پایش دولت الکترونیکی در ایران با همکاری دپارتمان امور اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل متحد، از ۱۲ اسفند ماه به مدت ۳ روز و با حضور نمایندگان معرفی شده از سوی دستگاه های اجرایی، توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

دراین کارگاه امکان ارزیابی از موضوعاتی مانند تقاضاها، نیازمندی­ها، حوزه‌‎­های اولویت‌­دار، فناوری، محیط توانمندساز، ساختار نهاد راهبری، سطح تعامل میان‌­دستگاهی و سایر جنبه­‌های کلیدی دیگر برای دو طرف فراهم و هم چنین زمینه ایجاد نقشه­ راهی برای فعالیت­های کوتاه ­مدت و بلندمدت آینده در حوزه دولت الکترونیک ایجاد شد.

تعریف معیارهایی برای توسعه و ارزیابی خدمات الکترونیکی، هماهنگی برای بهبود خدمات الکترونیکی، بحث و بررسی در رابطه با ایجاد پنجره واحد به ­منظور بهبود ارائه خدمات و بحث و بررسی در رابطه با چگونگی بهبود رتبه ایران در شاخص توسعه دولت الکترونیک و شاخص مشارکت الکترونیک از جمله محورهای مورد بررسی در این کارگاه سه روزه بود.

 

 
 
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا