اقتصاد زیستی راهبرد ملی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است

 دکترمصطفی قانعی بیان کرد: اقتصاد زیستی شاخه نوظهوری است که پتانسیل های مربوط به آن به متولیان امراز نهادهای سیاست گذار، صاحبان صنایع، سرمایه گذاران، کارآفرینان و فناوران مرتبط اجازه می دهد بازار زیست فناوری را گسترش دهند.

وی اظهارکرد: اقتصاد زیستی این فضا را فراهم می کند که فعالان این حوزه با ایجاد فضایی تعاملی پیرامون مفهوم نوینی از کسب و کار و اقتصاد، زمینه مشارکت طرفین در ایجاد و گسترش بازار فرآورده های زیستی و رونق اقتصادی در این عرصه تلاش کنند.
قانعی، با اشاره به اینکه عرصه نوین زیست فناوری یکی از عرصه های مطلوب برای توسعه جامعه محسوب می شود، گفت: این رشته مهم علمی با شعار اقتصاد زیستی، راهبرد ملی در تحقق اقتصاد مقاومتی در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته قانعی، در این عرصه مهم علمی که در دنیا به عنوان یک شاخه علمی جدید شناخته شده، موضوعاتی مانند فرصت ها و چشم انداز اقتصاد زیستی، راه کارهای توسعه فناوری، بازار و رقابت پذیری درصنایع زیست فناوری، مدل های نوآوری و کارآفرینی در اقتصاد زیستی دانش بنیان، الگوهای سرمایه گذاری در زیست فناوری و سیاست ها و الزامات توسعه اقتصاد زیستی مدنظر قرار دارد.
دبیرستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس اقتصاد زیستی و زیست بازار ایران، بیان کرد: در این اجلاس شرایط مناسبی برای تبیین مفاهیم اقتصاد زیستی و بسترسازی برای استقرار و توسعه نظام اقتصاد زیست بنیان در کشور برای نیل به اهداف متعالی نظام در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا