شاهد رشدی فوقالعاده در حوزه علوم شناختی هستیم
علی نصرت درباره وضعیت و جایگاه کشور در حوزه علوم شناختی اظهار کرد: آغاز تحقیقات در حوزه علوم شناختی عمری کوتاه دارد؛ اما رشدی که در این مدت کوتاه شاهد آن هستیم، فوقالعاده است از سوی دیگر در حوزههایی که اولویت کشور هستند، جایگاه خوبی داریم.
نصرت با بیان اینکه علوم شناختی رشتهای گسترده است، عنوان کرد: هر سیاستگذاری نیازمند اولویتگذاری است که ستاد با توجه به نیاز جامعه اولویت گذاری را انجام داده است و تعامل بینالمللی خوبی برای برگزاری نشست و کارگاههای آموزشی در ستاد برقرار شده است.
وی خاطرنشان کرد: افراد سرشناس این حوزه در دنیا زمانی که به ایران میآیند با دیدن گروههای ایرانی، وجود پتانسیل مهندسی قوی را از ویژگیهای این گروهها میدانند و اظهار میکنند که گروهسازی خوبی برای این حوزه در ایران انجام شده است و بدون شک در حوزههای مورد تمرکزمان نسلهای بعدی به خوبی شکل میگیرند.
به گفته وی، در سه چهار دهه گذشته این علوم دستاوردهای گرانبهایی را برای بشر به ارمغان آورده است، به طوری که دهه 1990 دهه مغز نامیده شد. کشورها در زمینه این دانش نو سرمایه گذاری چشمگیری میکنند و رقابت شدیدی در دستیابی به اسرار مغز و استفاده کاربردی از آن به جریان افتاده است.
به گزارش ایسنا، رییس گروه برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی گفت: برنامهریزیها در ستاد به گونهای است که با حمایت و پشتیبانی مناسب از گروههای مختلف، سرمایهگذاری در حوزه شناختی برای آیندگان انجام میدهد؛ در واقع حمایت از تحقیقاتی که نتایج آن برای نسلهای بعد خواهد بود، صورت میگیرد.
No tags for this post.