ذخیره کردن سلول‌های بنیادی بیمه‌ای برای سلامت فرزند ‌

دکتر سیدمحسن نساج حسینی، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: والدینی که به فکر آینده فرزند خود هستند، لازم است یک ماه قبل از تولد فرزند خود به ما مراجعه کرده تا پس از مشاوره پزشکی، آزمایشی به منظور سنجش پاکی خون مادر در برابر عفونت‌های ویروسی انجام شود.

وی افزود: پس از انجام آزمایش در صورت نبود مشکل، قراردادی مادام العمر با والدین بسته می‌شود که در آینده با ذخیر سلول‌های بنیادی خانواده‌ها بتوانند سلامتی خود و فرزندشان را پس‌انداز کنند.

نساج از حضور ماهانه 20 مراجعه کننده به این نمایندگی خبر داد و افزود: ذخیره کردن سلول‌های بنیادی حداقل کاری است که والدین برای سلامت فرزندان انجام می‌دهند و همانند بیمه‌ای برای سلامت نوزاد است و این سلول‌های ذخیره شده در درمان برخی بیماری‌ها و حتی در جوان سازی پوست کاربرد دارد.

وی در زمینه اهمیت ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی گفت: سلول‌های بنیادی در خون بند ناف جفت قرار گرفته و همانند یک قطعه یدکی عمل می‌کند و از قابلیت تبدیل به بافت‌های مختلفی از جمله بافت پوست، بافت خون و بافت عضله قلبی برخوردار است.

به گفته معاون پژوهشی جهاددانشگاهی، از ذخیره سلول‌های بنیادی برای درمان بیماری‌هایی از جمله سرطان خون، بیماری پوستی، عصبی، درمان دیابت و یا تالاسمی ماژور استفاده می‌شود.مسؤول بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف رویان گیلان یادآور شد: بدون شک سلول‌های بنیادی ذخیره شده برای هر نوزاد، در مواقع ضروری و نیاز برای خود او کاربرد دارد و در صورتی که از سازگاری نقشه ژنتیکی برخوردار باشد برای والدین و اطرافیان نزدیک نیز کاربرد خواهد داشت.

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا