برج بلند و آبشار مصنوعی چین

مهمترین رویدادهای علمی و فناوری دنیا در هفته ای که گذشت به شرح ذیل ست:

 شرکت  MegaBots موفق به ساخت رباتی غول پیکر به ارتفاع بیش از ۵ متر شد.

دانشمندان از پیشرفتهای امیدوارکننده ای خبر داده اند که امید به درمان شایع ترین سرطان مغز یعنی «گلیوبلستوما مولتی فرم» را زنده می کند.

این شهاب سنگ که ۱.۶ کیلوگرم وزن دارد یکی از ابتدایی ترین اجرام منظومه شمسی به شمار می آید و با داشتن سنی بیش از ۴.۵ میلیارد سال، یکی از ارزشمندترین شهاب سنگهایی است که تاکنون مورد بررسی قرار گرفته است ضمن اینکه مشخص شده است که سن این شهب سنگ بیشتر از زمین است.

آژانس فضایی اروپا در سال جاری میلادی ماهواره  Aeolus را به فضا پرتاب خواهد کرد. ماموریت این ماهواره بررسی بادهای جهان است و همچنین سیستم های آب و هوایی و اتمسفر زمین را مورد بررسی قرار خواهد داد و به رصد آب و هوا در قسمت های مختلف دنیا می پردازد تا یک مدل جدید از پیش بینی بهتر آب و هوا ارائه کند.

این تصویر مربوط به Eta Carinae (عظیم ترین نظام ستاره سان) است و ۱۰ هزار سال نوری با ما فاصله دارد. فوران آن در سال ۱۸۴۰ میلادی موجب غرشی شد که حداقل ۱۰ برابر جرم خورشید در فضا طنین انداز بود.

تصویر فسیل حشره ای است که بیش از سه میلیون سال عمر دارد

دومین آسمان خراش بزرگ جهان در شهر شانگهای چین بعد از ۶ سال عملیات عمرانی به ارتفاع ۶۳۲ متر  و با ۱۲۸ طبقه و ۴۲۰ هزار متر مربع بعد از برج خلیفه در امارت بعنوان دومین برج بلند جهان محسوب می شود. ضمن اینکه سرعت آسانسورهای این برج ۶۴ کیلومتر بر ساعت است.

یکی از بهترین های نمایشگاه CES لاس وگاس آمریکا در سال جاری میلادی خودروی برقی شرکت فولکس واگن بود که قادر است ظرف ۱۵ دقیقه ۸۰ درصد از ظرفیت باتری خود را شارژ کند.

هدوفون های هوشمند کوچکی ساخته شده اند که می توانند درک ما را از صداهای اطراف به طرز حیرت انگیزی تغییر دهند.

به گزارش مهر , از بزرگترین آبشار مصنوعی آسیا در استان یانان در جنوب غربی چین رونمایی شد. این آبشار مصنوعی به ارتفاع ۱۲.۵ متر و عرض ۴۰۰ متر است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا