اثرات شگرف قصه گفتن براي كودكان بر روح و ذهن انها

به گزارش سینا پرس فارس، قصه ها تاثير زيادي در اجتماعي شدن كودكان دارند.قصه ها پيام ها و ارزش هايي را به مخاطب خود منتقل ميكنند.كودك در اثر شنيدن،تكرار شدن و حتي فكر كردن به قصه ميتواند اين پيام ها را جذب كند و ارزش هاي خانوادگي،اجتماعي و انساني را بگيرد.غير مستقيم بودن اين پيام ها باعث ميشود كه براي كودك دلنشين تر باشند.

 قصه ها قدرت تمركز و دقت كودكان را افزايش میدهند.کودکان در اثر شنیدن، این توانایی را به دست می آورند تا بتوانند شنیدن فعال را تجربه کنند. آنها حتی برای اینکه بتوانند ماجرا را دنبال کنند، ضروری است که دقت و تمرکز لازم را برای خوب شنیدن تمرین کنند.

قصه ها موجب میشوند تا کودکان بتوانند با گستره اي از کلمه ها آشنا شوند. کلمه هایی که ممکن است در گفتگوی روزانه هیچ وقت مورد استفاده قرار نگیرند.

قصه ها موجب می شوند تا کودکان با تجربه ها، احساسها، عواطف و شیوه هاي نگرش بزرگترها آشنا شوند.

کودکان از آن جا که هنوز تجربه گستردهای در شناخت دنیا ندارند، سعی می کنند که با ارتباط دادن بین آموخته های قبلی و موضوعهای جدید به تعادل ذهن خود کمک کنند. این روند معمولا با تخیل کودک عجین میشود و او را یاری میکند که با منطق خود به کشف و شناخت دنیا اقدام کند و بر اساس چنین روندی است که از قصه های تخیلی لذت می برند و از آنها بهره برداری میکنند.

گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا