بانک اطلاعات پژوهشی در استان اردبیل راه اندازی می‌شود

به گزارش سیناپرس اردبیل، یعثوب نژادمحمد در دومین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان اردبیل اظهار کرد: براساس اولویت‌های توسعه استانی و بخشنامه‌های مرتبط در خصوص نحوه اجرای بند (ه) تبصره ۹ قانون بودجه موضوعات در قالب طرح‌های پژوهشی به فراخوان گذاشته می‌شود تا بر اساس اعتبارات در نظر گرفته شده، این طرح‌ها به سرانجام برسد.

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی استان و دستورالعمل اجرایی در این رابطه سرجمع اعتبارات به صورت یکجا کسر و در این حوزه هزینه خواهد شد.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی استانداری اردبیل بیان کرد: امسال طرح‌های خوبی از سوی دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی استان عمدتا با محوریت دانش‌بنیان مطرح شده که انتظار می‌رود با ارائه پروپزال‌ها و طرح‌های پژوهشی بتوان در این زمینه شایسته و بهتر عمل کرد.

نژادمحمد از تهیه بانک اطلاعاتی پژوهشی استان و همچنین تکمیل زیرساخت‌ها در این حوزه خبر داد و گفت: تعداد ۳۵ عنوان طرح به تصویب کارگروه رسید تا به صورت فراخوان در اختیار اعضای هیئت علمی، محققان، اساتید و صاحب نظران قرار گیرد تا شکل اجرایی داشته باشد.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی استانداری اردبیل ادامه داد: قرار است برای ۳۵ طرح تحقیقاتی فراخوان مورد نظر منتشر شده و علاقمندان از طریق دبیرخانه کارگروه و با مراجعه به سایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی می‌توانند فرم‌های مورد نظر را دریافت و در کنار تکمیل آنها به صورت سی.دی آثار خود را تا ۱۰ مهرماه به دبیرخانه کارگروه ارسال کرده و یا تحویل دهند.

داود شایقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: فراخوان پژوهشی طرح‌های تحقیقاتی سال ۱۴۰۰ دستگاه‌های اجرایی استان از طریق دبیرخانه کارگروه آموزش،‌ پژوهش و فناوری ابلاغ شده است.

وی افزود: طی بررسی و جلسات کمیته پژوهش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل و همچنین کارگروه‌های مزبور بعد از پالایش ۱۵۹ عنوان طرح رسیده، ۳۵ عنوان طرح پژوهشی به تصویب رسیده و به فراخوان گذاشته شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: تا دهم مهرماه همه دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی مستقل، دستگاه‌های اجرایی و مراکز تولیدی همچنین اشخاص حقیقی از طریق مراکز و موسسات تحقیقاتی و پژوهشی فرصت دارند تا با داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد نسبت به تکمیل و ارسال کاربرگ تأیید شده از سایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل نسبت به ارسال کاربرگ در قالب سی دی به این سازمان اقدام کنند.

شایقی از پژوهش به عنوان مؤثرترین عامل فرآیند رشد و توسعه جوامع یاد کرد و افزود: میزان تخصیص اعتبارات پژوهشی در هر سال به تناسب ظرفیت استان‌ها و انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در نظر گرفته می‌شود و  در توسعه بخش‌های مختلف و به فعلیت رساندن قابلیت‌های آنها بسیار مؤثر و راهگشا خواهد بود.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا