ورود ۳ دانشگاه به حوزه زراعت و باغبانی در راستای امنیت غذایی

تأمین امنیت غذایی به عوامل زیادی وابسته است که زنجیره‌وار به هم متصل هستند و عدم تأمین هر کدام از آنها می‌تواند اقدامات در این زمینه را ابتر بگذارد.

از آنجایی که تولید محصولات باغبانی در تأمین امنیت غذایی سالم و پاک نقش بسیار حیاتی دارد و بخش بزرگی از نیازهای غذایی مردم با این محصولات تأمین می‌شود؛ باید در تأمین امنیت غذایی نگاه ویژه ای به صنعت کشاورزی و باغبانی داشته باشیم.

این کار هم تنها با استفاده از توان دانشی و تخصصی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها میسر است. اقدامی که در اولویت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار گرفته و در تلاش است با به میدان آوردن دانشگاه‌های توانمند و شرکت‌هایی که می‌توانند در این عرصه خدمت رسانی کنند؛ عملیاتی خواهد شد.

ستاد توسعه زیست فناوری در اجرای این طرح از ظرفیت ۳ دانشگاه جیرفت، کردستان و پژوهشگاه مواد و انرژی و همچنین ۴ شرکت دانش‌بنیان استفاده خواهد کرد.

البته همه این اقدامات باید در کنار استفاده حداکثری از مزیت‌های اقلیمی و موقعیت جغرافیایی کشور و در نظر گرفتن زیست بوم طبیعی و تخصصی موجود در مناطق مختلف انجام شود تا به نتیجه درست و قابل قبولی برسد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا