با نوشیدن آب، وزن و کلسترول را کنترل کنید

به گزارش سیناپرس، نوشیدن آب یکی از محبوب ترین روش های کاهش وزن است که توسط افراد استفاده می شود. تا کنون مطالعات متعددی در رابطه با نوشیدن آب و لاغری انجام شده است اما نتایج مطالعات جدید محققان نشان داده است که نوشیدن یک لیوان آب قبل از هر وعده غذایی با کاهش وزن پنج برابر بیشتر ارتباط دارد.

در این پژوهش همچنین مشخص شد که تغییر در نوع نوشیدن آب و زمان بندی آن می تواند منجر به کاهش ۵ درصدی وزن بدن شود.

به گزارش سیناپرس، نوشیدن آب همچنین سطح گلوکز ناشتا را کاهش می دهد که برای کاهش وزن و سلامت عمومی بهتر است. از سوی دیگر نوشیدن آب باعث می شود افراد قبل از غذا احساس سیری بیشتری کرده و کمتر غذا بخورند. پژوهشگران در این رابطه می گویند که آب به عنوان یک سرکوب کننده طبیعی اشتها عمل کرده و ممکن است به سوزاندن کالری و چربی کمک کند.

طی این مطالعه به طور خاص کالری های اضافی مصرف شده در نوشابه های شیرین شده با شکر، نوشیدنی های انرژی زا و قهوه و چای که همراه با قند و شکر مصرف شوند، مورد بررسی قرار گرفت.

محققان در کمال تعجب دریافتند جایگزین کردن مصرف آب با نوشیدنی های فوق، نه تنها با کاهش وزن مرتبط بوده، بلکه با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی عروقی نیز مرتبط است.

به گزارش سیناپرس، دکتر کیا جی دافی، نویسنده اول این مطالعه، در رابطه با یافته های فوق گفت: صرف نظر از اینکه چند وعده از نوشیدنی های شیرین شده با شکر مصرف می کنید، جایگزینی حتی یک وعده می تواند مفید باشد.

برای این مطالعه، محققان اثر جایگزینی نوشابه با آب را مدل ‌سازی کردند. آنها دریافتند که این یک جایگزین می تواند کالری دریافتی روزانه را به میزان قابل توجهی کم کرده و چاقی را کاهش دهد.

دکتر دافی در ادامه توضیح داد: ما دریافتیم که در میان بزرگسالان آمریکایی که روزانه یک وعده نوشیدنی شیرین شده با شکر مصرف می کنند، جایگزینی با آب، درصد کالری دریافتی از نوشیدنی ها را از ۱۷ به ۱۱ درصد کاهش می دهد.

به گزارش سیناپرس، حتی کسانی که نوشیدنی‌های شیرین بیشتری در روز مصرف می‌کنند، همچنان می‌توانند از جایگزینی آب سود برده و میزان کالری دریافتی از نوشیدنی‌ها را به کمتر از ۲۵ درصد کالری دریافتی روزانه خود کاهش دهند.
علاوه بر این، تغییر یک وعده نوشیدنی شیرین به آب، فشار خون را کاهش داده و منجر به سطوح بهتر کلسترول می شود.به گزارش سیناپرس، شرح کامل این مطالعه در مجله Nutrients منتشر شده است.

مترجم: رضوان خندان

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا