درمان مالاریا با ماده تشخیص جرم در صحنه جنایت

 به گزارش ایرنا از پایگاه خبری health، محققان آمریکایی می گویند لومینول که در زمان تماس با هموگلوبین در گلبول های قرمز خون به رنگ آبی در می آید به پلیس اجازه می دهد تا با افشانه آن بر روی سطحی که گمان می رود در جریان جرم خونریزی در آن اتفاق افتاده است، رده های خون را مشاهده کند.

محققان دانشگاه سنت لوییس واقع در واشنگتن آمریکا در جریان یک مطالعه در محیط آزمایشگاه ، لومینول را با یک آمینو اسید و داروی رایج مالاریا به نام آرتمیسینین (artemisinin) ترکیب کردند.
محققان متوجه شدند که این ترکیب می تواند انگل های مالاریا را پس از حمله به سلول های خونی از بین ببرد.
دکتر دانیل گولدبرگ استاد پزشکی و میکروبیولوژی مولکولی در دانشگاه سنت لوییس در واشنگتن در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: نوری که لومینول ساطع می کند توسط داروی ضد مالاریا آرتمیسینین تقویت می شود. به تصور ما این عوامل را می توان برای ابداع یک درمان خلاقانه برای مالاریا بکار برد.
این محققان می گویند که ترکیب این سه دارو ، پیشرفتی در راهکارهای جاری درمان مالاریا است و در نظر دارند که آن را در مطالعه بر روی حیوانات آزمایش کنند.
تمامی این سه عامل یعنی آمینو اسید بکار رفته در این ترکیب، لومینول و آرتمیسین همگی برای استفاده به صورت منفرد در انسان ها تایید شده اند.
این مطالعه در نشریه eLife منتشر شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا