تولید شیرینی دریایی ویژه مبتلایان به دیابت

 دلارام نخبه زارع و شاهرخ خانی دو عضو هیات علمی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همکاری مرکز رشد این دانشگاه موفق شدند شیرینی جدیدی با طعم و مزه متفاوت ویژه بیماران دیابتی تولید و انبوه سازی کنند.

دلارام نخبه زارع با بیان این که این شیرینی از عصاره گیاه اِستِویا و نوعی جلبک دریایی اسپیرولینا تهیه شده است، گفت: استویا (stevia) یک گیاه بومی آمریکای جنوبی است که امروزه در کشورهای مختلف اروپایی کشت و مصرف می‌شود و کشت این گیاه چند سالی است در شمال ایران نیز شروع شده است. جلبک دریایی اسپیرولینا هم دارای پروتئین بسیار بالایی است.
به گفته زارع، استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی است که می‌تواند جایگزینی مناسب برای قندهای تصفیه شده باشد. این گیاه همیار لاغری است، فشار خون را کاهش می‌دهد و با دیابت و قند خون بالا مقابله می‌کند.
این مخترع با اشاره به خواص محصول خود گفت: پروتئین بین 50 تا 70 درصد این محصول در کنار عناصر غنی آهن، زینک، منیزیم،کلسیم، روی و ویتامین های b1،b2،b6و b12 و به طور کلی تامین کننده پروتیین وانواع ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا