حمایت از طرح "تولید ظروف یکبار مصرف از کاه"
به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، دکتر مجتبی ابراهیمی، مدیر حوزه تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی در خصوص طرح تولید ظروف یکبار مصرف از کاه که مخترع آن قاسم افشار کهن، دانش آموخته موسسه علی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز بیرجند بود، گفت: این ظروف علاوه بر بهداشتی بودن، دوستدار طبیعت نیز است.
وی ادامه داد: این ظروف یکبار مصرف که از کاه ساخته شده، پس از استفاده، خوراک دام و طیور میشود و قابل بازیافت هستند و ظرف سه ماه به طبیعت باز میگردند. از مزایای این ظروف نسبت به نمونههای پلاستیکی می توان به این مورد اشاره نمود که برای ساخت این ظروف از مواد طبیعی استفاده می شود که در کشور وجود دارد و نیاز به واردات این مواد نیست.
مدیر حوزه تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی استان، کاهش حداکثری انرژی خط تولید، کاهش قیمت تمام شده این ظروف، قابلیت استفاده مجدد با حفظ کاربرد قبلی و بازیافت سریع در طبیعت و خوراک مستقیم دام قبل استفاده و بعد از استفاده، از جمله مزایای این طرح عنوان کرد.
دکتر ابراهیمی، حمایت های حوزه تجاری سازی واحد از این طرح را مساعدت در اخذ تأییدیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین تأییدیه سازمان استاندارد ایران، معرفی به نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در بیست و پنجمین سال فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربری از سوی جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی با عنوان ظروف یکبار مصرف گیاهی از کاه و بهینه سازی شبکههای بی سیم ادهاک (Ad_hoc) به عنوان دستاورد برتر دانشگاه جامع کشور و معرفی به سرمایه گذار بخش خصوصی برای تولید انبوه عنوان کرد.
No tags for this post.