به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، سعيد شيباني در بازديد از مجتمع پزشكي، آموزشي و تحقيقاتي این سازمان در نيشابور كه با حضور مسوولان شهرستان انجام شد، عنوان كرد: جهاددانشگاهي در شهرستان نيشابور ظرفيتي كاربردي و مورد نياز است؛ نيشابوريان تا كنون از اين ظرفيت استفاده ميكردند و از اين پس نيز از امكانات آن با كميت و كيفيت بيشتري استفاده خواهند كرد.
وي با بيان اين كه جهاددانشگاهي از ظرفيتهاي مديريتي ملي نيشابور است، افزود: براي ما باعث افتخار است كه به مردم خدمت كنيم؛ ما مجموعه جهاددانشگاهي را يك ظرفيت فوق العاده و مغتنم براي نيشابور ميدانيم و تلاش ميكنيم كه با حداكثر توان و مساعدت اين ظرفيت باقي بماند و خدمات مطلوبتري را ارایه دهد.
شيباني گفت: در بخش پزشكي جهاددانشگاهي توانسته يك ظرفيت خوب را ارایه دهد؛ خدمات ارزان و به موقع و كيفي، ظرفيت مثال زدني است؛ در بخش آموزشي نيز يك مجموعه بسيار خوب را داشته، كه اين مجموعه در حال احداث، خدمات مختلف جهاد را از نظر كميت و كيفيت بهتر و بروز تر خواهد كرد.
وي ادامه داد: ما مجموعه جهاددانشگاهي را يك ظرفيت علمي و توانمند ميدانيم كه در فراز و نشيبها توانسته توان و استقلال خود را حفظ كند.
فرماندار نيشابور همچنين به توافقات قبلي با جهاددانشگاهي اشاره كرد و گفت: درباره توافقات قبلي كه بين نيشابور و جهاددانشگاهي تا مراحلي پيش رفت و متوقف شد، ما آمادگي داريم كه مجددا آغاز شود؛ از جمله آمادگي واگذاري زمين براي بخش پزشكي، تحقيقاتي، علمي و گردشگري را نيز داريم و البته دانشگاه نيشابور اعلام كرده كه مشكل زمين نيز پيش رو نخواهد بود.
شیبانی افزود: اميدواريم كه يك دوره جديد از فعاليتهاي جهاددانشگاهي را در تداوم اين فعاليتهاي فوق العاده براي تامين امكانات و خدمات بيشتر شاهد باشيم.
در ادامه، ابوالفضل درخشش، مدير داخلي جهاددانشگاهي نيشابور نيز در اين جلسه گفت: سال 1366 جهاددانشگاهي خراسان رضوي تصميم گرفت با تاسيس مركز خدمات تشخيص طبي در شهرستان نيشابور فعاليت خود را آغاز كند.
وي عنوان كرد: در سال 79 نيز تصميم بر اين شد كه فعاليت بخش آموزش آغاز شود؛ استقبال شهروندان از اين بخش باعث شد كه از نظر فضا، كمبود احساس كنيم و با پيگيريهايي كه انجام گرديد، اعتبار لازم را براي توسعه فضا جذب كرديم تا بتوانيم با شرايط بهتر به شهروندان خدمات بدهيم.