در مسابقات روبوکاپ آسیا اقیانوسیه ۲۰۲۵ ابوظبی؛
کسب مدال طلای دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات روبوکاپ

 

دانش‌آموزان ایرانی در هشتمین دوره مسابقات RoboCup Asia-Pacific 2025 که از ۱۰ تا ۱۵ نوامبر ۲۰۲۵ در ابوظبی برگزار شد، موفق به کسب مدال طلا شدند.

به گزارش سیناپرس، این رقابت‌ها با حضور تیم‌های ملی از ۲۲ کشور برگزار شد و تیم ایران که متشکل از ۸ دانش‌آموز نخبه از تیم خانه خلاق و نوآوری موسیتو به سرپرستی دکتر محسن توکلی بود، به نمایندگی از کشور در این رویداد حضور یافت.

تیم موسیتو با عملکرد درخشان خود در بخش‌های مختلف رباتیک، توانست بار دیگر استعداد، خلاقیت و توان علمی دانش‌آموزان ایرانی را به نمایش بگذارد و نگاه جهانیان را به ظرفیت‌های نوجوانان کشورمان جلب کند.

کسب این موفقیت ارزشمند، نشان‌دهنده تلاش، پشتکار و اراده نسل جوان ایران در حوزه‌های علمی و فناوری است و می‌تواند مسیر حضور و درخشش آنان را در رقابت‌های بین‌المللی بیش از پیش هموار سازد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا