معرفی میراث فرهنگی به کودکان با پویانمایی «موزه»

 

 

مجموعه پویانمایی «موزه» هر روز ساعت ۱۴:۰۵ از شبکه نهال به روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری سینا، پویانمایی «موزه» با تکنیک استاپ موشن، از تولیدات مرکز پویانمایی صباست که به تهیه‌کنندگی نادر یغماییان و کارگردانی مشترک بهروز و آبتین یغماییان، ساخته می شود.

«موزه» با معرفی تمدن، فرهنگ، هنر، آداب و رسوم ایران زمین از دیرباز تا دوران  معاصر، حفظ و حراست از آثار تاریخی و باستانی را فرهنگ سازی می کند و سعی دارد با مصور سازی مباحثی پیرامون فرهنگ و تمدن ایران زمین بر حفظ و حراست از این میراث گرانبها تاکید می کند.

معرفی میراث فرهنگی به کودکان با پویانمایی «موزه»

پایه‌ی مجموعه پویانمایی «موزه» براساس به کاربستن محتوای ضرب المثل «بار کج به منزل نمی رسد»، در کنار پرداختن به اهمیت کارگروهی برای رسیدن به اهداف مختلف در مسیر زندگی، بنا شد و شکل گرفت.
این پویانمایی با نقشه دزدی از موزه آغاز می‌شود و در نهایت علاوه بر تلاش شخصیت های قصه برای حفاظت از آن شی تاریخی، درباره تاریخچه و قدمت آن میراث فرهنگی توضیحاتی به مخاطب داده می شود.

معرفی میراث فرهنگی به کودکان با پویانمایی «موزه»

گفتنی است این مجموعه پویانمایی که تاکنون هفت فصل آن ساخته شده، با هدف معرفی میراث فرهنگی ایران و هنرمندان ایرانی به کودکان تولید می شود.

 

منبع
خبرگزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا