دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس:
بخش خصوصی بهترین مرجع برای ارائه راهکار اقتصادی است

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس با تأکید بر اینکه بخش خصوصی یکی از بهترین مراجع شناسایی مشکلات و ارائه راهکارهای اقتصادی است، از آمادگی دادستانی برای حمایت از این بخش خبر داد.

کامران میرحاجی امروز، سی ام مهرماه در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس اظهار کرد: جایگاه اتاق بازرگانی در کشور و استان تنها به حوزه اقتصاد محدود نمی‌شود، بلکه آثار چندجانبه سیاسی، اجتماعی و ارتباطی نیز دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان فارس در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و خدمات اظهار داشت: با وجود مشکلات و چالش‌های موجود، استان فارس توانسته با تلاش فعالان اقتصادی جایگاه مطلوبی در کشور کسب کند و این روند باید تقویت شود.

دادستان مرکز فارس تأکید کرد: یکی از مشکلات کشور، بی‌توجهی به ظرفیت‌های تخصصی فعالان اقتصادی است؛ در حالی که تجربه چند دهه فعالیت بخش خصوصی می‌تواند در تدوین سیاست‌ها و حتی اصلاح قوانین بسیار راهگشا باشد.

میرحاجی گفت: استفاده از نظرات متخصصان و فعالان اقتصادی در کنار دانشگاهیان می‌تواند تصویری واقعی از مشکلات و راهکارهای بخش بازرگانی ارائه دهد. به ویژه در حوزه‌هایی همچون بازگشت ارزهای صادراتی، فرار مالیاتی و چالش‌های نظام بانکی، اتاق بازرگانی بهترین مرجع برای شناسایی آسیب‌ها و ارائه راه‌حل‌ها است.

به گزارش سینا و به نقل روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، وی تصریح کرد: دادستانی استان خود را موظف می‌داند در چارچوب قوانین و مقررات و در راستای تحقق شعارسال، از بخش خصوصی حمایت کند و در هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی، زمینه اجرای پیشنهادهای اتاق بازرگانی را فراهم آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا