در مراسم صبحانه دایناسورها عنوان شد؛
نقش‌آفرینی زنان در اکوسیستم نوآوری و فناوری

 

 

مراسم صبحانه دایناسورها با حضور جمع بانوان موفق در اکوسیستم استارت‌آپی فناوری و نوآوری با هدف داستان های موفقیت دایناسورهای این زیست بوم در محل کارخانه نوآوری البرز برگزار شد.

 

میترا سعیدی کیا: در این مراسم بانوان فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان، شتابدهنده‌ها، استارتاپ‌ها، اهالی رسانه و … در حیطه فناوری چالش ها و نقاط قوت خود در مسیر کسب و کار را مطرح کردند.

دورهمی نسل اول اکوسیستم نوآوری ایران برای ایجاد ارتباط بهتر با نسل جدید اکوسیستم تحت عنوان «صبحانه دایناسورها» برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری سینا، سرکندی، مدیر کارخانه نوآوری البرز در این مراسم ضمن تشریح فلسفه شکل‌گیری و اهداف این کارخانه گفت: ایده «کارخانه نوآوری» پاسخی به شکست استارت‌آپ‌ها بود.

وی گفت: ایده کارخانه نوآوری زمانی به ذهنم رسید که دیدم بسیاری استارت‌آپ‌ها به دلیل نداشتن تمام قابلیت‌های لازم و پشتیبانی کافی شکست می‌خورند. کارخانه نوآوری آمد تا این مشکل را حل کند و بستری فراهم آورد که همه خدمات مورد نیاز یک کسب‌وکار نوپا در یک مکان متمرکز شود.

وی کارخانه نوآوری را ایده‌ای سنت‌شکن در بازار ایران خواند و افزود: این مدل، فرهنگ جدیدی را پایه گذاشت؛ اینکه کارخانه یعنی فضایی شیک و خانوادگی که جوانان می‌توانند در آن جمع شوند و ایده‌های خود را بدون دغدغه‌های ارتباطی و اجرایی پیش ببرند و به فریلنسر یا صاحب شرکت تبدیل شوند.

 

اجرای موفق مدل و نقش آفرینش زنان

مدیر کارخانه نوآوری البرز از اجرای موفق این مدل در کشور خبر داد و گفت: در فاز اول، ما شاهد افتتاح ۳۰ کارخانه نوآوری در سراسر کشور، از جمله در زاهدان، گیلان و کرمانشاه بودیم.

وی نقش زنان را در این اکوسیستم بسیار پررنگ ارزیابی کرد و تصریح کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که بیش از ۷۰ درصد مدیران شرکت‌های تحت این کارخانه را بانوان تشکیل می‌دهند. فضای نوآوری به افراد بر اساس شایستگی‌شان فرصت می‌دهد و این اجازه را داده که بانوانی که شاید در سایر صنایع سنتی فرصت کمتری دارند، درخشش فوق‌العاده‌ای داشته باشند و به شدت موفق عمل کنند.

 

صبحانه دایناسورها؛ انتقال تجربه به نسل جدید

سرکندی به برنامه «صبحانه دایناسورها» به عنوان یکی از اقدامات کلیدی در فرهنگ‌سازی اکوسیستم اشاره کرد و گفت: این برنامه سال‌هاست که با هدف انتقال تجربیات ما کهنه‌کارها (دایناسورها) به نسل جدید کارآفرینان در حال برگزاری است. ما در این برنامه سعی می‌کنیم تجربیات خود از سختی‌ها و چگونگی بقا در شرایط سخت را منتقل کنیم.

وی در پایان با اشاره به چالش‌های پیش روی کسب‌وکارها، به ویژه مسئله تحریم و نوسانات ارزی، افزود: امروز به جوانی که با مشکل تحریم و دلار ۲۰ هزار تومانی به من مراجعه می‌کند، نمی‌توانم فقط از مشکلات خودم بگویم. بلکه باید به او بیاموزم که چگونه در سخت‌ترین شرایط زندگی کند و کسب‌وکار خود را پیش ببرد. کار کردن در اکوسیستم نوآوری ایران، به معنای زندگی در شرایط سخت و یادگیری عبور از آن است.

گفتنی است، دورهمی نسل اول اکوسیستم نوآوری ایران برای ایجاد ارتباط بهتر با نسل جدید اکوسیستم تحت عنوان «صبحانه دایناسورها» برگزار شد که مختص بانوان فعال عرصه فناوری و نوآوری بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا