مشکلات بازی روح راننده شده سوژه خنده کاربران شده است

اخیرا در فضای مجازی، کلیپهایی از لحظات عجیب بازی Lost Soul Aside (روح راننده شده) منتشر شده که خندهدار و غیرقابل باور به نظر میرسند. جالب اینجاست که این ایرادات، باگ نیستند و احتمالا به دلیل حرفهای نبودن توسعه دهندگان در مسیر ساخت اثر، چنین موقعیتهایی رخ داده است.
عنوان Lost Soul Aside پس از سالها توسعه، سرانجام عرضه شد. این پروژه در ابتدا توسط یک نفر در حال ساخت بود، اما به مرور تبدیل به یکی از بازیهای کنسول پلی استیشن در جریان همکاری سونی با توسعه دهندگان چینی شد. با این حال، واکنشها به این اثر در استیم، ضد و نقیض است و بیشتر انتقادات به سوی عملکرد فنی، ریتم داستان و البته مبارزات روانه شده است.
مورد عجیب این بازی، بروز لحظات خندهدار و غیرواقعیای است که البته باگ نیستند، اما غیرقابل باور به نظر میرسند. به عنوان مثال کاراکتر اصلی در زمان سقوط از صخره، فریادهای خندهداری از خود سر میدهد؛ یک کاربر گفته که صداپیشه قهرمان بازی برای فریادهای خود، لایق دریافت جایزه است!
و یا در جایی دیگر، شخصیت اصلی در کنار یک مجسمه ایستاده اما در هوا معلق است و پاهای او روی زمین نیست.
باید دید واکنش تیم سازنده به این میمها چه خواهد بود. برخی افراد نیز با به کار بردن اصطلاح MOTY، این بازی را لایق دریافت جایزه به اصطلاح طنز «میم سال» میدانند.