در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر
دانشجوی دانشگاه علم و فرهنگ نشان طاووس نقره‌ای و لوح تقدیر دریافت کرد

 

 

در جریان سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر که با حضورگسترده هنرمندان، طراحان، اساتید و فعالان صنعت پوشاک کشور برگزار شد، دانشگاه علم و فرهنگ بار دیگر با حضور افتخارآفرین اعضای خود درخشید.

به گزارش خبرگزاری سینا، نفیسه میرزایی از دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه، موفق شد با طراحی خلاقانه در بخش «طراحی پارچه»، نظر داوران جشنواره را به خودجلب کرده و نشان طاووس نقره‌ای و لوح تقدیر جشنواره را دریافت کند.
همچنین دکتر پروانه قاسمیان دستجردی عضو هیئت علمی دانشگاه، به پاس سال‌ها تلاش در عرصه آموزش، پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص، به عنوان یکی از هفت پیشکسوت تأثیرگذار صنعت مد و پوشاک کشور مورد تجلیل قرار گرفت.نفیسه میرزایی

حضور مؤثر اعضای خانواده دانشگاه علم و فرهنگ در جشنواره‌ای که با هدف تقویت زیست‌بوم ملی مد و لباس و ترویج هویت ایرانی–اسلامی برگزار می‌شود، گواهی‌ برنقش کلیدی دانشگاه علم و فرهنگ در پیوند میان آموزش دانشگاهی، خلاقیت هنری و صنایع فرهنگی کشور است.
دانشگاه علم و فرهنگ با رویکردی بین‌رشته‌ای وتوجه به آموزش مبتنی بر مهارت، همواره کوشیده است زمینه‌ساز رشد و شکوفایی استعدادهایی باشد که امروز در عرصه‌های ملی و بین‌المللی می‌درخشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا