احمد عربانی در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری شد/تلاش خانواده برای انتقال به بیمارستانی در تهران

احمد عربانی کاریکاتوریست پیشکسوت و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت به علت خونریزی داخلی در بیمارستان بستری شد.
به گزارش خبرگزاری سینا، سیدعباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت درباره وضعیت جسمی این هنرمند پیشکسوت گفت: در حال حاضر احمد عربانی در آیسییو بیمارستان الغدیر بومهن بستری است و خانوادهاش درصدد جابهجایی اورژانسی وی به یکی از بیمارستانهای تهران هستند.
وی با توجه به شرایط اورژانسی این هنرمند پیشکسوت، ابراز امیدواری کرد تا در اولین فرصت و با حمایت مسئولان وزارت بهداشت این پذیرش در تهران انجام شود.
همسر احمد عربانی که در بیمارستانی در پردیس در بخش مراقبتهای ویژه بستری است، درباره وضعیت این هنرمند توضیح داد که در بخش مراقبتهای ویژه بستری است، شرایط ناپایداری دارد و با توجه به شرایط اورژانسی هنوز به تهران انتقال نیافته است.
وی گفت: ایشان وضعیت ناپایداری دارند، ولی به امید خدا اگر بیمارستانی از تهران پذیرش بدهند، به تهران منتقل میشوند. اما با وجود پیگیریهایی که صورت گرفته است، هنوز خبری نیست.
به گفته همسر احمد عربانی، این هنرمند با توجه به شرایط اورژانسی باید به بیمارستان گوارش در تهران انتقال پیدا کند.
احمد عربانی، کاریکاتوریست پیشکسوت به علت خونریزی داخلی در بیمارستان بستری شد و در حال حاضر درصدد جابهجایی اورژانسی وی به یکی از بیمارستانهای تهران هستند.
احمد عربانی متولد ۱۳۲۶ تهران، هنرمند کاریکاتوریست و پویانما است. او دارای نشان درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت است. وی در سال ۱۳۴۷ به مجله «توفیق» دعوت شد و پس از طی یک دوره آموزشی ۲ ماهه در آن نشریه شروع به کار کرد. همکاری وی با این نشریه تا زمان توقیف آن یعنی تا سال ۱۳۵۱ ادامه داشت.
عربانی پس از توقیف «توفیق»، به دعوت کامبیز درمبخش به مجله «کاریکاتور» رفت و تا سال ۱۳۵۵ در آنجا حضور داشت و حین همکاری او با مجله «کاریکاتور» آثار وی در بیشتر نشریات آن زمان چاپ میشد. وی در سال ۱۳۵۲ با ورود به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و در واحد سینمایی آن سازمان به فراگیری و کار در فیلمهای انیمیشن مشغول شد و در ساخت چندین فیلم انیمیشن همکاری کرد. وی پس از انقلاب بیشتر به انیمیشن پرداخت و در سال ۱۳۵۹ اولین انیمیشن مستقل وی بهنام «تبر» ساخته شد.
عربانی تاکنون چهار فیلم به نامهای «تبر» ۱۳۵۹، «گنج» ۱۳۶۵ «نقلی و گلهای آفتابگردان» ۱۳۷۲ و «طرحهای کوتاه» ۱۳۷۴ را برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخت. وی از سال ۱۳۶۹ و ابتدای تأسیس «گلآقا» در این نشریه فعالیت داشت.
عربانی در سال ۱۳۸۹ کارگردانی و پویانمایی فیلم «کدو قلقلهزن» را بر عهده داشت که در هفتمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران جایزه بهترین فیلمنامه را از آن خود کرد.
احمد عربانی در سال ۱۹۷۱ از نمایشگاه کاریکاتور اسکوپیه مدال طلا و دیپلم افتخار گرفت. وی یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن آسیفا نیز است.