یادداشت بهزاد رشیدی، مشاور فرهنگی و مدیر روابط‌عمومی پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی
باز هم ملتِ ایران و خلقِ تصویرِ فرهنگِ ایثار

 

 

بهزاد رشیدی، مشاور فرهنگی و مدیر روابط‌عمومی پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در یادداشتی که به طور اختصاصی در اختیار خبرگزاری سینا قرار داده است، به شرایط این روزهای ایران در حمله رژیم صهیونیستی اسرائیل پرداخته است. او در این نوشته به شهادت دانشمندان و استادان علم و فناوری و فرماندهان عالی‌رتبه نظامی کشور پرداخته است و عشق مردم به وطن، از خودگذشتگی، روحیه قوی در مواجهه با انواع کمبودها را تقدیر کرده است. در این یادداشت آمده است:

 

به گزارش خبرگزاری سینا، خلاف آنها که جنگِ تحمیلی را به شکل‌های مختلف دیده و لمس کرده‌اند، برای نسل‌های بعداز دفاعِ مقدس تصاویر این روزهای ایران، تصاویر تجربه شده‌ای نیست. نسل‌‌های دهه‌های قبل‌از پنجاه حال و هوای سال‌های اول پیروزی انقلاب و هشت سال جنگ را به یاد دارند: عشقِ وطن، مردم‌داری، از خودگذشتگی، اعتقاد به امدادهای الهی، ایمان به حقانیتِ ایران، کم توقعی، قناعت، شجاعت، روحیه قوی در مواجهه با انواع کمبودها و مشکلات و… و درنهایت گذر از مهمترین و شیرین‌ترین دارایی خود و شهادت در راهِ اعتقادات، مردم و میهن مولفه‌های دوره‌ای بود که فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ غالب در جامعه بود.

هرچند به دلایل مختلف، در گذر زمان حال و هوای جامعه عوض شده و در ظاهر خیلی از ارزش‌های آن‌روزها رنگ باخته‌اند، اما تجربه تاریخی ایران نشان داده که این مردمِ شریف، بازهم با همان مولفه ها، این مشکلات را هم هضم خواهندکرد و این روزها نیز خواهند گذشت و با تاسی به آموزه‌های فرهنگ تشیع و حفظ روحیه ملی، روزگار به زودی روی خوشِ خود را دوباره نشان خواهد داد.

ایرانِ امروز با شبیخونِ وحشیانه دشمنِ سفاکی مواجه شده که با همدستی دولتِ آمریکا و همکاری برخی از کشورهای منطقه، به بهانه‌ی نابودی امکانات و زیرساخت‌های انرژی هسته‌ای، درحال وحشت آفرینی و کشتار مردم بی‌دفاع است و فضای کشور را در نگرانی عمیقی فرو برده است.

این رژیم وحشی، جمعی از دانشمندان و استادان علم و فناوری و فرماندهان عالی‌رتبه نظامی کشور را ترور کرده و هر روز دامنه ددمنشیِ خود را گسترش داده و مردم و غيرنظاميان را هدف قرارمی‌دهد و با انجام فعالیت‌های رسانه‌ای حساب شده جنگ ترکیبی‌اش را دنبال می‌کند. هجوم هماهنگ رسانه‌های دشمن و تولید محتوای جهت‌دارشان از این حکایت دارد که صهیونیست‌ها بیش از آنکه به توان تسلیحاتی خود متکی باشند به بروز تشنج در کشور و دامنه‌های ناآرامی امید بسته‌اند.

از این سو مجموعه توان دفاعی کشور در حال پاسخگویی به این هجمه ناجوانمردانه است و انشالله پیروزی را برای ایرانِ سربلند به ارمغان می‌آورد. آنچه در همین چند روز دیده و شنیده می‌شود همان حقایق منبعث از فرهنگ و تعالیم اسلام و ایران است و سبب زنده شدن حال و هوای فرهنگ جهادی شده است.

وضعیت امروز کشور ما تصویری از یک واقعیت ثبت‌شده و مستند در تاریخ نظام جمهوری اسلامی است که همچون حلقه دیگری از زنجیره تصاویر مستند ایثار و شهادت دربرابر نگاه جهان جلوه‌گر شده است. نکته جالب و حتی شگفت برای همه کسانی که در جوامع دیگر از طریق فضای مجازی به تماشای این تصاویر نشسته‌اند این است که واکنش جوانان امروز ایران نسبت به تعرض و تعدی دشمن دقیقا احیاگر خاطرات سال‌های نخست دفاع مقدس است، سال‌هایی که جوانان ایرانی دهه پنجاه ناگهان در برابر تجاوز ارتش صدام قرار گرفتند و با خشم نسبت به دشمن و عشق به کشور تصاویر ماندگاری از شخصیت خود بروز دادند.

خوشبختانه امروز هم مصادیقِ بیشمارِ وحدت و همدلی، عشق به وطن، مردم‌داری، ازخود گذشتگی، کم‌کردن توقعات و شجاعت درحال بروز است و همین‌ها امید را که مهمترین مولفه مورد نیاز امروز جامعه است، زنده نگه می‌دارد و بی شک تصویر ایرانِ امروز نیز به عنوان یک تابلو واقعی و زیبا در تاریخ ثبت خواهدشد.

شرافت و حقانیت ملت سرافراز ایران موضوعی تردید ناپذیر است و بی تردید پیروز این میدان، ملت ایران خواهند بود. آنها که با وجود تمام انتقادات به وضع موجود و نابسامانی‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، همچون همیشه تاریخ با پایمردی ایستاده‌اند تا نام ایران را در تاریخ حفظ کنند و مصصم هستند نسل‌های امروز را به فردایی متصل به جامعه شکوفای مهدوی پیوند دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا