روایتی از بازنگری فناورانه در صنعت چاپ امنیتی

 

 

در حالی که صنعت چاپ امنیتی در سطح جهانی با شتابی فزاینده به‌سوی دیجیتال‌سازی، اتوماسیون و همکاری‌های فناورانه حرکت می‌کند، ایران نیز ناگزیر از هم‌راستا شدن با این روندهاست. صنعت چاپ امنیتی در ایران با چالش‌هایی چون وابستگی به واردات، پراکندگی نهادی و فرسودگی بخشی از زیرساخت‌ها مواجه است. به همین دلیل نیاز است که از فناوری‌های نوین در این صنعت استفاده شود. 

 

نیلوفر شهسواریان: حرکت چاپخانه بانک ملی به‌سوی بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش دارد با عبور از قالب سنتی و ورود به عرصه‌های نو، خود را با تحولات فناوری روز تطبیق دهد.

آرش محبوبی، رئیس بازاریابی و فروش شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران، در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرگزاری سینا ضمن اشاره به تجربه ۸۷ ساله این مجموعه در اجرای پروژه‌هایی نظیر چاپ تعرفه‌های انتخاباتی، کارت‌های سوخت، دانشنامه‌های دانشگاهی و دسته‌چک‌ها، تأکید می‌کند که مسیر آینده صنعت امنیتی بدون بازنگری فناورانه ممکن نیست.

چاپ امنیتی نقش مهمی در فعالیت‌های بانکی و مالی ایفا می‌کند و شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران نیز در این زمینه فعالیت می‌کند.

 

آرش محبوبی، رئیس بازاریابی و فروش شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران
آرش محبوبی، رئیس بازاریابی و فروش شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران

 

از تفاهم‌نامه تا تغییر مسیر

به گفته محبوبی، امضای تفاهم‌نامه‌ای میان بانک ملی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گامی است برای تقویت زیرساخت‌های این حوزه، به‌ویژه از طریق همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان. این تفاهم‌نامه با هدف تسهیل فرآیند تأمین مواد اولیه، بهبود سازوکارهای اداری و ارتقای کیفیت تولید از طریق بهره‌گیری از فناوری‌های روز کشورهای پیشرو منعقد شده است.

 

 

بیشتر بخوانید:

فیلم| گفت‌وگوی اختصاصی خبرگزاری سینا با رئیس بازاریابی و فروش شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران

 

 

او افزود: «با این همکاری، مسیرهایی برای تأمین مواد اولیه باکیفیت، تسهیل امور اداری، و بهره‌گیری از دانش شرکت‌های دانش‌بنیان هموار شده است. همچنین توجه ویژه‌ای به استفاده از دستاوردهای نوین کشورهای پیشرو در صنعت چاپ صورت گرفته است.»

 

ضرورت نوسازی فناورانه در ساختاری سنتی

صنعت چاپ امنیتی در ایران در نقطه‌ای ایستاده که بدون نوسازی فناورانه و اصلاح ساختارهای مدیریتی، با خطر عقب‌ماندگی مواجه خواهد بود. رئیس بازاریابی و فروش شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران در این باره گفت: «متأسفانه این صنعت برای عموم به‌درستی شناخته نشده، در حالی که سرعت رشد آن در جهان بسیار بالاست. ما نیز باید با بهره‌گیری از توان متخصصان داخلی و همکاری‌های فناورانه، از این روند جهانی عقب نمانیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا