پس از رفع توقیف؛
«رکسانا» و «سینما شهر قصه» به اکران تابستان رسیدند

دفتر پخش فیلمیران در تدراک اکران عمومی دو فیلم «رکسانا» و «سینما شهر قصه» است.
به گزارش خبرگزاری سینا، فیلم «رکسانا» به کارگردانی پرویز شهبازی سه سال قبل ساخته شده و قرار بود پاییز سال گذشته در سینماها اکران شود که به دلیل اعمال برخی ممیزیها سازندگان فیلم از اکران آن صرفنظر کردند. درنهایت، بهمن ماه ۱۴۰۳ فیلم «رکسانا» در بخش ویژه جشنواره فجر نمایش داده شد و اوایل اردیبهشت امسال طبق اعلام دستاندرکاران فیلم، بدون اصلاحات پروانه نمایش گرفت.
پخش این فیلم برعهده «فیلمیران» است که طبق پیگیریها قرار است «رکسانا» از ۱۸ تیرماه در سینماهای سراسر کشور اکران شود.
در این فیلم یسنا میرطهماسب، مهسا اکبر آبادی، مائده طهماسبی، بهرنگ علوی، نیلوفر کوخانی، رزیتا سلطانی، رامبد مطلبی و زنده یاد شهرام عبدلی بازی کردهاند.
این شرکت پخش همچنین اکران فیلم «سینما شهر قصه» ساخته کیوان علیمحمدی و علیاکبر حیدری را برعهده دارد و احتمالا این فیلم نیز که محصول سال ۱۳۹۷ است از اواخر خردادماه یا اوایل تابستان روی پرده سینماها خواهد رفت.
کمدی «سینما شهر قصه»
کمدی «سینما شهر قصه» فیلمی درباره سینماست که سازندگانش معتقدند باید حتما روی پرده سینما اکران شود و اگرچه این فیلم در جشنواره فجر سال ۱۳۹۸ رونمایی شد اما برنامهریزی برای اکرانش با شیوع کرونا به هم ریخت.
این فیلم با بازی حامد کمیلی، آناهیتا درگاهی، بابک کریمی، فرخ نعمتی، سیاوش مفیدی، رؤیا میرعلمی، فریبا جدیکار، حمیدرضا پگاه، افشین هاشمی، هدیه تهرانی و زندهیاد جمشید مشایخی نگاهی نوستالژیک و طنز به تاریخ سینمای ایران دارد.