سرپرست میراث فرهنگی استان:
طرح جامع گردشگری فارس در حال تدوین است

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: طرح جامع گردشگری فارس در حال تدوین است

محسن ضیایی امروز، دوم خرداد در دومین روز از نشست‌منطقه‌ای امور خارجه به میزبانی استان فارس با اشاره به اینکه فرصت مناسبی برای معرفی قابلیت‌ها و استعداد‌های استان فراهم شده است، گفت: فارس با ۳ هزار و ۲۲۸ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و ۱۳ اثر جهانی در قالب ۵ پرونده، یکی از قله‌های افتخار میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس افزود: ۵ اثر تاریخی استان فارس در ایام نوروز بیشترین بازدیدکننده را در کشور داشتند که تخت جمشید با ۵۰۲ هزار بازدیدکننده در بازه زمانی ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین، قله افتخار کشور بود.

ضیایی ادامه داد: استان فارس دارای ۸۴منطقه نمونه گردشگری ثبت شده در کشور است و شهرستان سپیدان به عنوان شهرستان ویژه گردشگری در سفر رئیس جمهور فقید به ثبت رسیده است. یکی از انواع گردشگری که اهمیت ویژه‌ای دارد، گردشگری سلامت است که شهر شیراز با ۸۸ دفتر خدمات سفر و ۲۲ بیمارستان تخصصی، یکی از قطب‌های توریسم درمانی کشور محسوب می‌شود.

وی درباره نشست تخصصی گردشگری سلامت که با دبیری معاون گردشگری کشور و حضور سفرای ایران در کشور‌های کویت، عمان و عراق برگزار شد، گفت: در این نشست مباحث متعددی از جمله مشکلات گردشگری سلامت در استان و کشور مطرح شد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس تصریح کرد: طرح جامع گردشگری استان فارس در حال تدوین است تا بتوانیم مشکلات را نظام‌مند حل کنیم. از جمله مشکلات مطرح شده، نظام‌مند نبودن جذب گردشگران سلامت، کمبود بخش‌های تخصصی بیمارستان‌ها، مشکلات جابه‌جایی پول و عدم پوشش بیمه‌های بین‌المللی، حضور دلالان و واسطه‌ها، مشکلات صدور ویزا و قوانین ناکارآمد در حوزه جرائم پزشکی بود.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، ضیایی تأکید کرد: پیشنهاداتی مانند ایجاد پرواز مستقیم شیراز-بصره، کاهش هزینه روادید گردشگران سلامت و توافق لغو ویزا با تاجیکستان برای توسعه گردشگری در این نشست مطرح شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا