کدام استانها در جشنوار ملی فنآفرین شیخ بهایی حضور داشتند؟ / پذیرش 221 طرح از 25 استان

نوزدهمین جشنوار ملی فنآفرین شیخ بهایی از میان 437 طرح ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، تعداد 221 طرح از 25 استان کشور را برای ورود به عرصه رقابت فنآفرینی پذیرفته است که آثار در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی عرضه میشوند.
پریسا ساسانی: نوزدهمین جشنوار ملی فنآفرین شیخ بهایی به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با برگزاری نمایشگاههای جنبی و فراهم کردن فرصت سرمایهگذاری برای شرکتهای نوپا و کوچک دانش بنیان، فرصتی برای تبادل و شبکه سازی است و به اهمیت این موضوع فنآفرینان، طراحان کسب و کار، کارآفرینان، سرمایهگذاران، متخصصان و مسئولان در این جشنواره حضور پیدا کردند تا بار دیگر شاهد افتخار آفرینی جوانان دانش محور در عرصه فناوریهای نوین باشند.
به گزارش خبرگزاری سینا، جشنواره ملی فن آفرین شیخ بهایی در ۲ بخش اصلی مسابقهای و غیر مسابقهای برگزار می شود که در بخش مسابقهای، طراحان کسب و کار و فنآفرینان نوپا و رشد یافته برای ارائه نوآورانهترین ایدهها، محصولات و خدمات فناورانه از استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد با یکدیگر رقابت میکنند.
بیشتر بخوانید:
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شبکه سازی جهانی نقش موثر دارد
فن آفرینهای هنر انیمیشن داوری میشوند
بررسی دستاوردهای کسب و کار انیمیشن در جشنواره شیخ بهایی
جشنواره شیخ بهایی بهعنوان یک برند فناورانه ایرانی در تقویم رویدادهای بینالمللی نوآوری جای میگیرد
بر اساس این گزارش در بخش طراحان کسب و کار، تعداد ۱۰۵ طرح فناورانه از ۲۲ استان و هفت شرکت به مرحله نهایی راه یافتهاند. در بخش فنآفرینی و تجاری سازی فناوری نیز از میان ۶۲ طرح و ۱۸ ایده نوپا، هفت شرکت در مرحله نهایی با یکدیگر رقابت می کنند و از میان ۵۴ طرح و ۱۲ استان شرکت کننده در بخش رشدیافته فنآفرینی و تجاری سازی فناوری، ۱۰ شرکت به مرحله نهایی راه یافتهاند.
از بخش غیر مسابقهای چه خبر؟
در بخش غیر مسابقهای، ضمن ایجاد بستری برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، نمایشگاه فناوری با حضور شرکتهای فناور و دانشبنیان، مذاکرات دوجانبه (B2B) و نشستهای تخصصی برگزار میشود.
همچنین جوایز ویژهای مجموعاً به مبلغ ۲۴ میلیارد ریال برای حوزههای مختلف فناوری در نظر گرفته شده است. در بخش جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات، ۲۹ طرح از هشت استان، هفت شرکت در مرحله نهایی، جایزه ویژه پویانمایی، ۲۵ طرح از هشت استان، ۱۵ طرح فناورانه در مرحله نهایی، جایزه ویژه عماد، ۳۶ طرح از ۱۱ استان، ۶ شرکت در مرحله نهایی، جایزه ویژه مدیریت شهری: ۲۵ طرح از هفت استان، ۱۰ شرکت در مرحله نهایی حضور دارند.